Home » Авторски страници

Рецепта: Как се става началник, депутат, министър

2009.07.23 Няма коментари
Spread the love

Необходимо и задължително е наличието на индивид с големи амбиции, с голяма уста и без свян (срамът му да е отстранен операционно, по възможност още при раждането, или да е генетично липсващ).

Списъкът с необходимите, но незадължителни условия може да е дълъг, но най-често използваните са следните две:

1. Образование или научен опит – за придаване на финес на изказа.
Кандидатът да е изкарал поне година-две студенство в някой от филиалите на ВУЗ в провинцията (може и в Симеоново). Най-добре е ако има журналистически стаж или опит в писането на доноси. С изключително предимство се ползват  писалите до ДС.

2. Еднакви интереси с директора (съответно с лидера, с премиера).
Най-подходящи са еднаквото хоби (например ловът, риболовът е демоде) или привързаността към определен футболен клуб (или футболист), към определен тип жени или чалга певици.

Начин на приготвяне:
Забърква се смес, добре омесена със слюнка, от хвалби и осанни (съответно попържни и заплахи срещу противниците) плюс сърдечни енергични целувки по крайчеца на пръстите (при всяка възможност до лактите, а най-добре и до задника).

Време на приготвяне:
Необходимото време е в зависимост от поставената цел – за началник се изисква минимум 6 месеца, за депутатин – половин мандат време, за министър (ако е без портфейл) може и 3 години.

Така приготвеното се сърба, докато отново Ви писне…

Приятен апетит – кликни и виж ТУК!

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.