Home » Избрано

Фолк певица убива депутат в центъра на Лондон

2009.07.10 Няма коментари
Spread the love

Hа 8 юли 2009  в 14:30 часа в центъра на Лондон българският депутат Павел Чернев беше публично разстрелян от популярната поп фолк певица Андреа.

Това съобщи Ани Тенева  – ПР специалист на СИА и Камера ООД.

Pavel_Chernev

Pavel Chernev

Снимка на Павел Чернев от последните избори, на която той държи въображаем пистолет и показва пред фотоапарата на Eurochicago.com как ще се разправи с противниците си.

Фолк дивата е в ролята на руски килър, а Павел Чернев се превъплащава в образа на Батьката – смугъл азиатец с вид на муджахидин – гражданин на бившия СССР с тъмно минало, който въвлича двама българи в съмнителна сделка с неясен край.

Сцената с убийството е заснета в централната част на английската столица и е част от най-новия филм на режисьора Димитър Митовски “Мисия Лондон”.

“Мисия Лондон” е ексцентрична комедия базирана на едноименната книга на Алек Попов.

Основното действие на филма се развива в българското посолство в Лондон.

Историята е измислена и абсурдна, но части от нея са взети от реалния живот и това е причината в някои моменти да звучи действителна.

Снимките на лентата стартираха на 6-ти юли в английската столица и ще продължат 8 седмици.

Държавната институция, която застана зад лентата е в лицето на Националния филмов център, а копродуценти са Унгария, Македония, Швеция и Англия.

Частната подкрепа е в лицето на България Ер и KFC.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.