Home » Авторски страници

Нова книга: „УЕБ САЙТЪТ. МИСИЯ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА“

2009.06.23 Един коментар
Spread the love

Интернет порталът Еврочикаго има удоволствието да Ви запознае с новоизлязлата книга „УЕБ САЙТЪТ. МИСИЯ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА“ на Жюстин Томс и Горица Белогушева, която ни открива как да използваме максимално ефективно своя сайт, като маркетингов инструмент.

korica2.jpg

От 19 юни 2009 г. на пазара може да бъде намерена новата българска книга „Уеб сайтът. Мисията задължителна“, издадена от ИК Сиела. Авторите – Горица Белогушева и Жюстин Томс са утвърдени експерти-практици с десетгодишен опит в областта на изграждането на уеб сайтове и онлайн маркетинга. Компонентите на уеб сайта, неговото планиране, етапите на разработка, възможните „трудни моменти“ и как да бъдат преодолени, типовете уеб сайтове и популяризирането на онлайн присъствието са част от основните теми, разгледани подробно в книгата. Тя е третата в поредицата заглавия на двете авторки в областта на онлайн маркетинга и рекламата след издадените също от Сиела съответно през 2005 г. и 2007 г. „Интернет рекламата. Мисията – възможна“ и „Онлайн маркетинг. Мисия още по-възможна“.

В края на първото десетилетие от 21 век много от сайтовете вече претърпяват своя първи редизайн, а за тези бизнеси с далновидно мислене, инвестирали в уеб по-рано – и втора или трета версия. Тази книга ще ви помогне да превърнете уеб сайта си в работещ инструмент за целите на маркетинга и бизнеса си като цяло. От нея ще научите:
– кои са важните въпроси, които трябва да си зададете преди да започнете реконструкция на стария или изграждане на нов сайт;
– как да планирате реалистично ресурсите, които ще инвестирате в разработката и поддръжката на сайта;
– какво можете да изисквате от дизайнерите и програмистите, които го разработват;
– как да го популяризирате, така че да привлечете своите клиенти и другите целеви публики;
– как да превърнете Интернет в успешен канал за генериране на бизнес, като поставите сайта си в центъра на вашата онлайн маркетинг стратегия.

Книгата представя най-добрите световни практики и водещи тенденции в областта на онлайн маркетинга, подкрепени с успешни български примери и допълнени от специфични за българското уеб присъствие елементи. Тя е насочена към управители и собственици на малък и среден бизнес, маркетинг мениджъри, бренд мениджъри, ПР специалисти, специалисти човешки ресурси, ръководители на проекти, студенти и всички, които се интересуват от темата.

Повече за книгата: http://parvite.com/website/


За авторите:

justine_goritza.jpg


Горица Белогушева започва работата си в ИТ сферата като журналист и редактор в специализирани медии. От 5 години се занимава изключително с уеб проекти и онлайн маркетинг – в уеб агенция „ABC Design & Communication, онлайн медийната група „Аз Медиа“ и агенция за интерактивен маркетинг ComOn. Автор е на редица публикации по темата в български медии, лектор в обучителни семинари за онлайн маркетинг и Интернет реклама.

Жюстин Томс основава уеб агенция ABC Design & Communication през 1998 г и през 1999 г. стартира най-престижния български конкурс за уеб сайтове „БГ Сайт“ (www.bgsite.org). В последните 6 години изнася лекции у нас и в Европа на тема уеб, онлайн медии, онлайн маркетинг, Интернет реклама. Преподава в НБУ, M3 College. Автор е на редица публикации по темата. Има своя страница в списание .NET. До 2005 г. четири години води специализирано радио предаване „Виртуален час“ по RFI България. Автор е на 9 книги в областта на уеб разработките, Интернет средата и онлайн рекламата и маркетинга.

За контакт:

Горица Белогушева [email protected]
Жюстин Томс [email protected]

One Comment »

  • Petra said:

    Ochakvame ia v Chikago 🙂

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.