Home » Е-Списание, политика

Какво каза Бойко Борисов в Чикаго? (видео)

2009.06.11 Един коментар
Spread the love

bg_bb001

С публикуването на звукозаписа от 03.02.2009 г. в Eurochicago.com изпълнихме журналистическия си дълг. Но бяхме огорчени от последвалите манипулации. Надявахме се да се чуе гласът на нашите емигранти, а всъщност от срещата ще остане само споменът за скандала.

За да няма още спекулации кой какво бил казал, публикуваме тук краткото видео на потребителя serganorg, което е качено в Youtube от залата на църквата “Св. Иван Рилски Чудотворец” в Чикаго, където се проведе срещата на българската общност с кмета на София (бъдещ премиер на България – бел.ред.).

.

.

Извадка от казаното от Б. Борисов на срещата:

„Идеята ми да съм тук е да можем ваши деца или тези, които искат да се занимават, да се върнат обратно. ‘Щото няма как, в България да останат… Ами това е основата на населението в момента – един милион цигани, 700-800 хиляди турци, два милиона и половина пенсионери. Е това е срещу ГЕРБ. Пенсионерите с цялата си глупост, носталгията и младостта ги води, и те си викат: „Едно време на Хаинбоаз какъв проход правихме… Имаше един Пешо, ей какъв беше хубав…”. Все едно, че ще се върне пак. Никога няма да се върне младостта. Обаче това си ги води под строй и си гласуват за Станишев. И вие като избЕгахте милион и половина, матерЯлът, който се явява на избори или можем да избираме като кадри, никак не е голям. Лесно е да кажеш – на тебе разчитаме.“

.

One Comment »

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.