Home » Авторски страници

Тук-Там Кошер ‘2021

2021.07.16 Няма коментари
Spread the love

.

КОШЕР ‘2021 – професионално събитие за хора, идеи и възможности от цял свят

Кошер ‘2021 поставя акцента върху свързанността и приноса към България, без
значение къде по света се намирате.

На 9 септември 2021 г. ще се проведе третото издание на Тук-Там Кошер. Физическото място на събитието е Интер Експо Център, София. За всички участници извън България или не можещи да присъстват физически, част от програмата на Кошер ‘2021 ще е достъпна онлайн, благодарение на нашите партньори Streamer.

Какво да очаквате от Кошер ‘2021

Тук-Там Кошер е професионално, мултидисциплинарно събитие, което събира
вдъхновяващи личности и идеи, дава достъп до най-иновативни бизнеси по света и у
нас, информира и свързва глобалната ни общност.

Тазгодишното издание предлага вълнуваща програма с над 100 международни и
български компании и стартъпи, повече от 40 вдъхновяващи лектори – успели българи от различни сфери и от всякакви точки на света, и 9 тематични и интерактивни зони, даващи достъп до водещи бизнеси, иновативни продукти, HR консултанти, полезни контакти, работилници и още.

Щастливи сме да споделим, че сред нашите лектори тази година ще бъдат британският
посланик – Роб Диксън, Богомил Балкански (партньор в Sequoia Capital), Елвин Гури (предприемач и инвеститор), Ралица Василева (професор по журналистика в Университета в Джорджия, САЩ, и бивш водещ в CNN), Райчо Райчев (създател на Endurosat и предприемач в сферата на космическите технологии), Иван Кръстев (политолог в Центъра за либерални стратегии и Institute for Human Sciences – Виена IWM) и още други вдъхновяващи личности.

Финалната програма ще бъде достъпна скоро, а желаещите да участват могат да запазят мястото си на официалната страница на Кошер.

Кошер ‘2021 е повече от професионално събитие – това е място за вдъхновение и среща на българите по света, които желаят да останат свързани и ангажирани с България.

 

Лилия Мерджанова,

Сдружение “Тук-Там”

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.