Home » Авторски страници

Петиция до ЕMA относно ваксината на Pfizer

2020.12.04 Няма коментари
Spread the love

“На 1 декември 2020 г. бившият ръководител на дихателните изследвания на Pfizer д-р Майкъл Йедън и специалистът по белите дробове и бивш ръководител на отдела за обществено здраве д-р Волфганг Водарг подадоха заявление до EMA, Европейската агенция по медицина (б.р.: Европейската агенция по лекарствата), отговорна за целия ЕС за одобрение на лекарства, за незабавно спиране на всички проучвания за ваксина срещу SARS CoV 2, по-специално проучването BioNtech / Pfizer върху BNT162b (EudraCT номер 2020-002641-42).” – пише сайтът Healthandmoneynews.wordpress.com.

Въпреки че не е ясно кой поддържа този сайт, в публикувания материал от него материал има линк към съдържанието на петицията до EMA, която изглежда подробно научно обоснована. А вносителите й – др. Майкъл Йедън (Mike Yeadan) и д-р Волфганг Водарт (Wolfgang Wodarg) са достатъчно известни личности. Затова даваме гласност на тази информация. (Според д-р Водарт и д-р Йедън, ваксината би могла да доведе до безплодие при ваксинираните жени, с неустановена продължителност.) Готови сме да дадем гласност и на други мнения относно факсината на Pfizer срещу Ковид-19.

Повече по темата – вж. по-долу.

——————————————————–

Ваксината съдържа протеинов шип (вижте изображението), наречен синцитин-1, жизненоважен за образуването на човешка плацента при жените. Ако ваксината работи така, че да формираме имунен отговор СРЕЩУ протеина, ние също тренираме женското тяло да атакува синцитин-1, което може да доведе до безплодие при жени, с неуточнена продължителност.

Д-р Wodarg и д-р Yeadon искат спиране на всички проучвания за ваксинация срещу коронавируса и призовават за подписване на петицията.

2020 НОВИНИ

На 1 декември 2020 г. бившият ръководител на дихателните изследвания на Pfizer д-р Майкъл Йедън и специалистът по белите дробове и бивш ръководител на отдела за обществено здраве д-р Волфганг Водарг подадоха заявление до EMA, Европейската агенция по медицина (б.р.: Европейската агенция по лекарствата), отговорна за целия ЕС за одобрение на лекарствата, за незабавно спиране на всички проучвания за ваксина срещу SARS CoV 2, по-специално проучването BioNtech / Pfizer върху BNT162b (EudraCT номер 2020-002641-42).

Д-р Wodarg и д-р Yeadon настояват, че проучванията – за защита на живота и здравето на доброволците – не трябва да продължават, докато не бъде предоставен дизайн на проучване, който е подходящ за справяне със значителните опасения за безопасността, изразени от нарастващия брой учени срещу ваксината и дизайна на изследването.

От една страна, вносителите на петицията настояват, поради известната липса на точност на PCR теста в сериозно проучване, да се използва така нареченото секвениране на Sanger. Това е единственият начин да се направят надеждни изявления относно ефективността на ваксината срещу Covid-19. Въз основа на многото различни PCR тестове със силно различно качество, нито рискът от заболяване, нито възможната полза от ваксината не могат да бъдат определени с необходимата сигурност, поради което тестването на ваксината върху хора е неетично само по себе си.

Освен това те настояват то да бъде изключено, напр. чрез експерименти с животни могат да се реализират рисковете, които вече са известни от предишни проучвания, произхождащи отчасти от естеството на коронавирусите. Притесненията са насочени по-специално към следните точки:

– Образуването на така наречените „не неутрализиращи антитела“ може да доведе до преувеличена имунна реакция, особено когато тестваното лице се сблъска с истинския, „див“ вирус след ваксинация. Това така наречено усилване, зависещо от антитела, ADE, отдавна е известно от експерименти с коронални ваксини при котки, например. В хода на тези проучвания всички котки, които първоначално са толерирали ваксинацията, са починали след хващане на дивия вирус.

– Очаква се ваксинациите да произведат антитела срещу шипови протеини на SARS-CoV-2. Протеиновите протеини обаче съдържат и хонмологични протеини на синцитин, които са от съществено значение за образуването на плацентата при бозайници като хората. Трябва абсолютно да се изключи, че ваксината срещу SARS-CoV-2 не може да предизвика имунна реакция срещу синцитин-1, тъй като в противен случай може да се стигне до безплодие с неопределена продължителност при ваксинирани жени.

– ИРНК ваксините от BioNTech / Pfizer съдържат полиетилен гликол (PEG). 70% от хората развиват антитела срещу това вещество – това означава, че много хора могат да развият алергични, потенциално фатални реакции към ваксинацията.

– Твърде кратката продължителност на проучването не позволява реалистична оценка на по-късните ефекти. Както в случаите на нарколепсия след ваксинацията срещу свински грип, милиони здрави хора ще бъдат изложени на неприемлив риск, ако бъде издадено спешно одобрение и следва възможността за наблюдение на късните ефекти от ваксинацията. Въпреки това, BioNTech / Pfizer очевидно е подал заявление за спешно одобрение на 1 декември 2020 г.

ПРИЗИВ ЗА ПОМОЩ: Д-р Wodarg и д-р Yeadon молят, колкото се може повече граждани на ЕС да подпишат тяхната петиция, като изпратят имейла, подготвен тук, до EMA.

—-

Не е част от оригиналната статия, а коментар:

“След малко проучване се оказва, че синцитин-1 присъства също в спермата, така че не само жените може да бъдат стерализирани, но и мъжете. https://www.researchgate.net/publication/261257414_Syncytin-1_and_its_receptor_is_present_in_human_gametes”

 

Източник: Healthandmoneynews.wordpress.com

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.