2024-06-13

1 thought on “Световен съюз на лекарите – Берлин, 10.10.2020 г.

 1. Текстът на видеото: „Световен съюз на Лекарите“ Берлин 10.10.2020

  “Аз съм от Холандия и искам да заявя, че ние нямаме медицинска “пандемия” или “епидмия”. Също заявяваме, че Ковид19 не трябва да бъде в повече в листа “А” защото сега знаем, че е обикновен грипен вирус, а обикновеният грипен вирус не влиза в листа “А”. Затова започваме съдебен процес в Холандия заедно с много лекари и медицински сестри, 87000 медицински седтри, които не искаме ваксината, която се подготвя за нас.
  Искам да заявя, че щом няма пандемия, се чудя защо децата ни са на училище с маски. Имаме абсолютни конституционни права и те не могат да бъдат нарушавани по каквато и да е медицинска причина.
  Няма нужда от паника също и в медицинската практика. Паниката бива създавана от фалшиво-позитивните ПСР тестове. 89 до 94 % от тези ПСР тестове са фалшиво-позитивни. Те не свидетелстват за Ковид-19, като съответно останалите са фалшиво-негативни. Трябва да започнем да гледаме клиничната картина.
  Лекарите трябва да спрат да гледат тези тестове, това е много важно. Да се върнем към клиничната картина и фактите.
  В Холандия пресата и медиите публикуват новината, че ПСР тестът не е коректен и аз много се радвам. Има надежда!”
  “Излезнаха статитически данни, че до април 2020 г. смъртните случаи в Ирландия са 0. Това са официалните статистики от CSO (Central Statistics Office), първият смъртен случай беше през април.
  За цялата 2020 г. до този момент имаме 98 смъртни случая от 5 милиона. В Ирландия 30 000 души умират всяка година, 10 000 от сърдечни заболявания, 10 000 от ракови заболявания, 98-те случая са можели да бъдат предотвратени с превенция и лечение. Сега виждаме, че вероятно ще има хиляди смъртни случаи
  в Ирландия от ракови и сърдечно-съдови заболявания. В общественото здравеопазване ако въвеждаш политика,
  носеща повече вреда отколкото полза, тя трябва да бъде спряна и ние като хора на науката и лекари заявяваме, че карантината и затварянето причиняват повече вреда отколкото добро. Ако политиците, регулаторите и тези, които пишат тези насоки, работят в интерес на хората от своите страни, те трябва да спрат затварянията, да спрат социалното дистанциране и маските, карантините и да върнат страните ни към нормалното.”
  “86 % от случаите на позитивен тест нямат абсолютно никакви симптоми. Това са нормални здрави хора. Нямаме каквато и да е причина да продъчжаваме със затваряния и карантини.”

  Тук са линковете, откъдето може да се следи какво прави този комитет:
  https://acu2020.org/
  https://acu2020.org/2020/10/
  https://www.youtube.com/watch?v=dVZQCsvPvsM&feature=youtu.be

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *