Home » Авторски страници

Митинг-концерт “Бъдеще за младите, бъдеще за България”

2020.09.28 Няма коментари
Spread the love

Хиляди се стекоха вчера на поредния протест в центъра на София. Както бе обявено предварително, на Орлов мост се състоя митинг-концерт под надслов “Бъдеще за младите, бъдеще за България”.

В концерта участваха групите “Уикеда”, “Контрол”, “Сленг”, “Ревю”, “NoMoreManyMore” и др,, както и Васил Георгиев – Васко Кръпката.

Събитието бе организирано от двама млади българи – Виктор Иванов и Анастас Гогов. “30 години преход стигат! Време е да влезем в 21-ви век. Заедно. Обединени като нация! Оставка, а след нея – модернизация на държавата, която е възможна, защото можещи хора в България има и те не се казват Бойко Методиев Борисов или ПКП”се казваше в обявлението за концерта.

Средствата за провеждането на концерта са били осигурени от спонсори и чрез дарения. Организаторите обявиха, че всички музиканти, пеещи и свирещи на това събитие, участват “про боно”.

Освен музикални изпълнения, имаше и речи. На сцената излязоха и проф. Евгени Дайнов, Димитър Стоянов от Биволъ и др.

Събитието бе покрепено и от Николай Хаджигенов, Арман Бабикян и Велислав Минеков от т.нар. Отровно трио, които са едни от основните организатори на продължаващите вече почти три месеца антиправителствени протести в страната.

Снимки: Иво Алексиев, OFFNews

Видео от концерта на Зорница Бакалова (Фейсбук)ТУК

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.