Home » Авторски страници

Представяне в Пловдив на алманаха „Всичко е любов“

2020.07.19 Няма коментари
Spread the love

.

На 25 юли т.г., от 14 часа местно време, в Пловдив ще бъде представен Национален литературен алманах с творби на български автори от страната и чужбина „ВСИЧКО Е ЛЮБОВ“. Издатели са Съюз „Духовно възраждане – България“ и електронен вестник „Сияние“. Представянето ще бъде в офиса на Съюз „Духовно възраждане – България“, на ул. „Иван Вазов“ № 25 в Града на тепетата.

Това е вторият по рода си алманах. Първият бе издаден миналата година, под названието „ДА СИ ПОДАДЕМ РЪЦЕ“. В него влязоха творби на писатели и поети от цялата страна. Те имат публикации във Фейсбук, интернет и националната преса. Някои от тях са издали книги.

Целта на алманаха е да се открият нови творци на словото, да бъдат популяризирани и да им се даде стимул да продължат своето творчество.

.

Мария Герасова

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.