Home » Авторски страници

Анкета за български учители в страната и зад граница

2020.07.24 Няма коментари
Spread the love

Измина една различна и изпълнена с предизвикателства учебна година. И в тази коренно различна среда Вие се справихте чудесно. За пореден път доказахте, че когато има проблем, сте готови да намерите решението. Още веднъж бихме искали да изразим дълбоката си благодарност към всички Вас за отговорността и грижата към българските ученици, и за труда и професионалната отдаденост на всеки един от Вас.

Обръщаме се към Вас с молба да се включите в анонимно анкетно проучване за обучението в електронна среда. Вашите мнения, съвети, идеи, предложения са ценни за нас, за да Ви бъдем още по-полезни в работата.

Ще Ви бъдем благодарни, ако отговорите на нашите въпроси до 31 юли. Попълването на анкетата ще Ви отнеме не повече от няколко минути.

За да попълните анкетата, последвайте следната връзка.

 

С пожелание за слънчево и щастливо лято,

Издателство “Просвета”

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.