Home » Е-Списание, политика

Гледайте коментарното предаване «Видимо и невидимо с Калин Манолов»

2020.05.11 Няма коментари
Spread the loveДискусионното предаване разобличава популизма и митовете в икономиката и обществото и засяга различни теми от философията, религията и политиката, а от началото на 2020 година – и пандемията с коронавируса.

Калин Манолов е журналист с над 30-годишен опит. Преди през 2011 година да стартира коментарното предаване „Видимо и невидимо“ в Bulgaria ON AIR, той е работил като репортер, водещ и анализатор в БНР, Дарик радио, Радио „Свободна Европа”, Телевизия „Европа” и различни печатни медии. Негови материали и интервюта има и на нашия сайт Еврочикаго.
Издател е на български език на трудовете на Айн Ранд и на някои от най-големите философи на либералната политическа и икономическа мисъл. Председател е на Управителния съвет на Института за свободен капитализъм „Атлас”. В периода 2006 – 2011 г. води курс по политическа философия в Нов български университет.

Последните видеоматериали на „Видимо и невидимо“ може да откриете във Фейсбук (вж.линк), а по-долу може да видите някои от тях (последните са най-горе).


Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.