Home » Авторски страници

Школо и АБУЧ – Дигитална трансформация на училища

2020.05.29 Няма коментари
Spread the love

Екипът на SHKOLO.BG, в партньорство с Асоциацията на българските училища в чужбина (АБУЧ), кани директори и учители от български училища зад граница да се включат в информационен Уебинар, в който да ги запознае отблизо със “Школо”, функционалностите и услугите, които платформата предлага.

Уебинарът ще се проведе на следните дати:

06.06.2020 г., от 11:30 до 12:30 българско време (за училищата от Европа);

06.06.2020 г., от 20:00 до 21:30 българско време (за училищата в САЩ);

или

13.06.2020 г., от 11:30 до 12:30 българско време (за училищата от Европа);

13.06.2020 г., от 20:00 до 21:30 българско време (за училищата в САЩ).

Всички желаещи да се включат в уебинара следва да попълнят формата за записване от ТУК.

“SHKOLO.BG е образователен и административен софтуер №1 в България, който се използва от над 1400 училища в страната и чужбина. Само за една година, 400 от най-активно работещите с платформата училища се убедиха в качествата и удобствата на дигиталната администрация и окончателно оставиха хартиената документация в миналото.” – пишат от платформата.

Както и, че: “Благодарение на своята модулна система на развитие, SHKOLO.BG осигурява възможно най-близка адаптация към реалния работен процес на училищата и ежедневно разширява предлаганите от системата функционалности за намаляване на бюрократичните и административни тежести в управлението. Нашият екип се ръководи от визията за развитието на една съвременна учебна среда, в която учители, ученици и родители имат общ език за комуникация и модерни инструменти за успешна съвместна работа. За нас е радост да можем да Ви съдействаме по пътя на дигитализацията и развитието на българското образование зад граница!”

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.