Home » българи зад граница, Е-Списание

Послание от Българското училище във Виена

2020.04.10 Няма коментари
Spread the love

Учителите от Българо-австрийско училище „Св. св. Кирил и Методий” във Виена, чийто директор е председателката на Асоциацията на българските училища в чужбина, д-р Ирина Ботева-Владикова, направиха специален колаж с послание, във връзка с пандемията COVID-19. Посланието е качено на Фейсбук страницата на училището.

„Всички ние си стоим вкъщи. Останете и Вие, за да запазим повече хора! Bleiben Sie gesund“. Времето е прекрасно, но нека проявим още малко търпение и да спазваме ограничителните мерки срещу разпространението на коронавируса. Колко бързо ще се върнем към познатия ни ритъм на живот, зависи от всеки един от нас! Бъдете здрави!“ призовават учителите, като всеки от тях държи част от думите и изразите в посланието.

Учениците в Австрия в момента са в пролетна ваканция, която е до 15 април. Българо-австрийското училище „Св. св. Кирил и Методий“ почива до 19 април, когато е Възкресение Христово – Великден, по православния календар. След това училището ще продължи образователния си процес с дистанционното обучение.

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.