Home » Авторски страници

Анкета: Организациите на българските общности в чужбина в ситуация на пандемия

2020.04.23 Няма коментари
Spread the love

Настоящата анкета се осъществява от учени от Института за етнология и фолклористика с Етнографски музей при БАН и има изцяло научни цели. Анкетата е анонимна и е насочена към институции, организации и формирования на българските общности в чужбина, и е свързана със ситуацията на пандемията, причинена от вируса COVID-19. Целта ѝ е да се събере информация за това как организациите на българските общности извършват и адаптират дейностите си в условията на пандемията, и свързаните с нея икономическа и социална кризи. Резултатите от нея ще бъдат използвани за научни анализи.

Не сте длъжни да отговаряте на всички въпроси, но ще сме Ви благодарни, ако го направите!

Анкетата е в рамките на проект “Културно наследство в миграция: модели на консолидация и институционализация на българите в чужбина”, финансиран от Фонд “Научни изследвания” към МОН през 2018 г.

Анкетата може да се попълни ТУК.

 

ИЕФЕМ при БАН

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.