Home » Авторски страници

ЧСИ и заповедното производство в България. Сигнал на Ивайло Илиев

2020.02.15 Няма коментари
Spread the love

Ивайло Илиев, председател на Гражданско движение “Покана за доброволно изпълнение” и член на Управителния съвет на Сдружение на потърпевшите от частните съдебни изпълнители и съдебната система “Солидарност”, направи вчера видеообръщение, във връзка с това, че той и зам.-председателят на сдружение “Солидарност” са били подложени на опит за сплашване, както и заради проблемите с ЧСИ и заповедното производство в България. Обръщението е и сигнал до институциите, адресирано е и до главния прокурор Иван Гешев. 

Снимка: Скрийншот от видео на Ивайло Илиев

“ДОПГ – държавно организирана престъпна група за грабеж на българските граждани чрез Заповедното производство по чл.410/ 417 от ГПК, в която участват съдии, прокурори, ЧСИ и ДСИ, КЧСИ, юристи, оценители, вещи лица, със съдействието на Народното събрание и пред безучастния поглед на Главния прокурор, ВСС, КПКОНПИ, Главен съдебен инспектор, Министъра на правосъдието и неговия инспекторат. Предстоящи събития и протести! Апел за обединение на граждани и граждански организации!”пише на своята ФБ стена, където е качено обръщението, г-н Илиев.

Той се обърна до нашето издание за огласяване на неговото обръщение, запис от което можете да видите по-долу.

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.