Home » Авторски страници, българи зад граница

За втора година Дърво-мартеница в центъра на Чикаго

2020.02.24 Няма коментари
Spread the love

На Michigan Avenue, между Jackson и Van Buren, близо до The Art Institute of Chicago, до 7 март ще грее Дървото-мартеница на Българо-американската асоциация.

За втора поредна година то стана реалност, благодарение на усилията на президента на БАА – Цветелина Бойновска и на нейното семейство, на Петранка Стаматова – вицепрезидент на БАА, на Златина Костова – член на борда на директорите на БАА, благодарение на таланта на художничката Евгения Петрова, на доброволците Ирена Кирилова и др.

Благодарим за подкрепата на генералния консул на Р. България в Чикаго, г-н Иван Анчев.

Честита пролет от БАА!

П.С.: Четвъртият ден на работилницата за мартеници бе за довършване на детайлите. Над тях работиха Златина, Ирена, Емилия и Петя. Благодарности и за Евгения Петров, която подготвя специален модел. Получи се съобщение и за Даниела Вълканова, която ще дари допълнително мартеници.

Българо-американска асоциация

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.