Home » Авторски страници

Среща на депутати от Комисията по петиции в ЕП с потърпевши от ЧСИ в България

2020.01.11 Няма коментари
Spread the love

На 24 февруари т.г., от 17.15 до 20 часа българско време, в София ще се проведе среща на депутатите от Комисията по петиции в Европейския парламент, с петиционерите и други потърпевши от частните съдебни изпълнители (ЧСИ) и съдебната система в България. Място на срещата – Бюрото на Европейския парламент в България (ул. “Георги С. Раковски” 124).

Заповядайте!

Моля, споделяйте информацията за тази среща, за да могат да се включат и нови петиционери, които да подадат на място своите петиции!

Носете си и на диск сканирани Вашите дела и документи! Изпращайте и своите жалби до Европейската комисия и на мейла на сайта БИВОЛЪ, който започна свое разследване за “Гнилите ябълки” сред ЧСИ!

Включете се активно в мероприятието, което извоювахме да се случи на място от чуждестранни европейски депутати от Комисията!

Нека ги запознаем с безчинствата на съда и ЧСИ спрямо набедените за “длъжници” и осъдени по бързата процедура без тяхно участие!

Годишно в България се образуват над 300 000 изпълнителни дела, като почти всичките са при ЧСИ. За 10 години са осъдили половин България! А защо народът не протестира?

Телефон за контакт и записване за срещата – 0876671109.

Повече информация – ТУК

 

Ивайло Илиев,

Сдружение “Солидарност”

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.