Home » Авторски страници

Хотели, апартаменти, къщи за тъщи… туризъм от миналия век

2019.11.28 Няма коментари
Spread the love

Снимка: OFFNews

Вие имате ли хотел?

Не?

И аз нямам, но ТЕ имат!

И какво измислиха ТЕ, за да смачкат платформите за краткосрочен наем?

Данъци и забрани!

Защо?

Защото хотелите ИМ са на загуба. Но те са на загуба, заради високите осигуровки на служителите и заради неконкурентната цена и качество на услугата.

В цял свят вече е масова практика да не се купуват недвижими имоти. Младите не искат да се “закотвят”, защото светът е село. Младите ползват хостели, не желаят да дават пари в 5-звездни хотели, а да ги инвестират в преживяване сред природата или обиколка на колкото може повече държави.

Източник: Zovnews.com

Нашите са тъпи. Те крадат и инвестират в хотели и апартаменти, защото там могат да скрият откраднатото. За толкова им стига фантазията, или за къщи за тъщи, имения като прогимназии, но на никого от тях не хрумва да изгради читалище или библиотека, да дари на обществото част от откраднатото от него.

Но, отплеснах се.

Нашият туризъм е в ХХ век и тези управляващи няма да се сетят да го извадят оттам, защото вече са хвърлили откраднатото в недвижимости, които не знаят какво да правят, а и унищожението по морето ни не може да привлече заможни туристи.

България ще става все по-непривлекателна с високи цени, лоша услуга и презастрояване, което никой нормален турист не желае да посети.

Не, няма да спрете платформите, те ще намерят начин за съществуване, но Вашите хотели ще си останат празни, защото не разбирате, че унищожихте туризма в този му вид.

 

Стела Николова,

Варна

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.