Home » Авторски страници, българи зад граница

Фолклориада ‘2019 – БГ състави от Украйна, Молдова, Сърбия и България

2019.10.16 Няма коментари
Spread the love

За втора година Държавната агенция за българите в чужбина организира Фолклориада за представители на българските общности зад граница. В инициативата, обединяваща любители на българските народни танци, ще участват български фолклорни ансамбли от Украйна, Молдова, Сърбия и България. Програмата на Фолклориадата може да се види в приложения афиш.

Събитието ще се състои в периода 17-20 октомври 2019 г. Тържественото откриване е на 18 октомври 2019 г., от 15 .00 часа местно време.

Място на провеждане: Панчарево, местността Плажа, до ресторант „Урвич”. Предвидено е при лоши климатични условия събитието да се проведе в читалище „Виделина 1908” – Панчарево.

Фолклориада ‘2019 се провежда с подкрепата на район Панчарево – Столична община и е под патронажа на вицепримиера Марияна Николова.

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.