Home » Авторски страници

Плащане до откат

2019.08.22 Няма коментари

“Комисията за защита на личните данни (КЗЛД) ще наложи на Националната агенция по приходите (НАП) глоба за милиони заради изтичането на данните на над 5 млн. българи. Това стана ясно от думите на председателя на регулатора Венцислав Караджов. „В четвъртък ще обявим глобата. Няма да е малък размерът, ще е в милиони“… КЗЛД е приключила разследването си по случая и в петък ще връчи акт на приходната агенция.” – из информация на Еconomic.bg.

——————————————————————————–

Данъкоплатец. Карикатура: Daniivanov.blogspot.bg

С удоволствие ще платя глобата на НАП, наложена от КЗЛД.

С удоволствие плащам всички глоби и сметки, които една агенция, комитет, инспекция, комисия или прочие дебилитет налага на друга в територията.

С удоволствие плащаме всички за подвизите на Цецо като вътрешен министър, които Европейският съд за правата на човека ни праща като коледни честитки.

Ще платим всичко. Ще плащаме до откат. Викате, че не е с удоволствие.

А, не! Когато гласувате, мислете, щото после удоволствието е за всички. И за онези, които мезят, и за мнозинството, които постят.

Постът е хубаво нещо, направо си е удоволствие, обаче когато не е принудително.

Да знаете, че цацаратурата е с множество оргазми, щото там удоволствието от нищоправенето е катадневно и никой от нас не може да им се меси, понеже се водят независими.

Тая гротескна Конституция, която ни написаха и приеха, въпреки палатковия лагер и протеста на онези 39, ако някой ги помни, все пак е щадяща, и онази парадна, фасадна или клоунадна демокрация и защитата на суверена е все пак записана в нея.

Дали ще дойде ден, в който ние да се сетим, че цялата власт произтича от народа, а?

 

Стела Николова

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.