Home » Авторски страници

“Животинската ферма” – 2019

2019.08.14 Няма коментари

“Гешев: Концепцията ми се описва с две думи – надграждане и промяна”
заглавие на в. “Сега” за концепцията на кандидата за нов главен прокурор Иван Гешев

Карикатура: Христо Комарницки

Гешев щял да надгражда над Цацаров. Че то може ли повече да се даде на прасетата? Има ли откъде? А, да, сега и колите ще имат паспорти и не може да си сменяш гумата извън лицензиран (плащаш, комуто трябва) автосервиз.

След като няма да гледаме прасета, а скоро и домати, и няма да може да си сменяме гумите, къминг суун и да не може лично да си пазарим. Ще плащаме на някого, който плаща на подходящите хора, за да ни пазари хляб и сирене, ако имаме толкова пари, че да му платим да ни ги купи.

Карикатура: Христо Комарницки, в. “Сега”

Най-хубавото е, че иде СУПТО-то на Горанов (б.р.: софтуер за управление на продажбите в търговски обект, одобрен от НАП), който даже мисли да ни махне скоро касовите апарати, които таз година си купихме, понеже той ни накара и да ги замени с наем на фискална памет.

Тъй де, стига толкоз собственост у нас на простолюдието, наеми му е майката, нищо, че Горанов живее безвъзмездно, ние ще плащаме.

Не е луд този, който яде баницата. Вие можете ли да му я осигурявате?

Карикатура: Zovzaistina.com

P.S.: Увеличават заплатите на чиновниците в Здравната каса. Избори идат. А в болниците на един етаж е една сестра и трябва да си носите столче, за да стоите до Вашия болен да го гледате.

Казах за баницата, нали?!

 

Стела Николова

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.