Home » Авторски страници, българи зад граница

Урок по родолюбие в БНУ “Св. св. Кирил и Методий” – Малта

2019.07.23 Няма коментари
Spread the love

Искрен Красимиров представи историята на велики българи, дали всичко за Родината. Заедно научихме и си припомнихме за делата на Паисий Хилендарски, Софроний Врачански, Райна Княгиня, Васил Левски и Христо Ботев.

Искрен, благодарение на филмите, които си направил, благодарение на снимките, на емоцията, с която ни разказа за живота на тези личности – те за миг оживяха пред очите ни. А както казваш ти, те никога не ще умрат и винаги ще живеят в сърцата ни! Благодарим ти!

Специални благодарности и на Българско неделно училище “Св. св. Кирил и Методий” – Малта, за организацията и за помощта от ден първи, за да бъде възможно това събитие.

Благодарим и на родителите, които намериха време да доведат децата си, и на тези, които успяха да останат с нас и да споделят този чуден миг!

Делото продължава, на добър час и до нови срещи!

 

Клуб по народни танци “Балканско сърце”
към Българо-Малтийска културна асоциация

 

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.