Home » Е-Списание

Ивелин Михайлов за проекта “Исторически парк”

2019.06.22 Няма коментари

Снимка: Скрийншот от видео на Ивелин Михайлов

Видеообръщение на Ивелин Михайлов във Фейсбук относно проекта “Исторически парк” в с. Неофит Рилски, Варненско. Г-н Михайлов казва, че по този проект се работи вече 9 години и че за него в българските медии почти никъде не е излизало нищо, а сега, точно преди откриването на парка, са започнали медийни атаки*. Той казва още, че никога не е взимал държавна поръчка и никога не е работил с еврофондове, че неговият бизнес винаги е бил свързан с обикновени клиенти. Че не ходи на почивка, не е член на клубове на богати хора, че децата му ходят в обикновено училище. И че е правил всичко в името на този проект, заедно с други 4-5 хиляди обикновени българи, който е направен без никакво държавно финансиране. И за който, по думите на г-н Михайлов, някои медии вече са отказали да отразят неговото откриване.

 

 

Снимка: Фейсбук

Какво още казва Ивелин Михайлов, може да се чуе във видеото по-долу. То е качено в социалната мрежа преди няколко дни и е споделено над 5 хил. пъти.

————————————————————————————————–

* Публикация за Исторически парк във в. “Капитал”.

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.