Home » Авторски страници

Пеевски, ВАС, Шоуто на Слави и Пловдивският владика. Новините днес

2019.05.07 Няма коментари
Spread the love

“Къде е прекарал последните шест месеца депутатът от ДПС и кандидат-член на ЕП Делян Пеевски и дали изобщо има право да участва в предстоящите евроизбори? Върховният административен съд (ВАС), на практика, отказа да провери по същество тези въпроси.” – из информация на Радио “Свободна Европа”.

“Най-богатият български депутат Делян Пеевски прекарва по-голямата част от работното си време в Дубай, сочат полетни данни за последните три години, до които Биволъ получи достъп. Броят на пътуванията и периодите, прекарвани от депутата извън страната, повдигат съмнения дали Пеевски реално живее в България по смисъла на Изборния закон и има ли право да се кандидатира за европейските избори.” – из материал на Биволъ.

Делян Пеевски. Снимка: в. “Сега”, архив

Днес новините са:

Европейската сметна палата ще проверява как са харчени у нас европарите за пътища!

Делян Пеевски не се яви на делото във Върховния административен съд*, и адвокатът му не се явил, но изпратили становище, че са съгласни с ЦИК, че Делян има адрес в България.

Папата си замина и спират Шоуто на Слави, но на Пловдивския владика шоуто остава.

Да излезе сега и Неофит да похвали Бойко за магистралите и мостовете, и ще сме превъртели новините!

Данаил Кирилов

Най-хубавото е, че ДАНС сами ще си ровят в Търговския регистър, защото няма да им декларираме действителни собственици. Ама я чакайте, то така си беше до миналата година, преди Барни Ръбъл (б.р.: бившият председател на Правната комисия в НС и настоящ министър на правосъдието Данаил Кирилов) да измисли тази глупост.

Излиза, че най- хубавата новина е, че сме си върнали старото положение.

Банкеръ информира, че софиянци се местели във Варна. Това е вицът на месеца. Във Варна се местят хора от малките населени места, за да работят за 700 лв. и да плащат квартира по 350 лв. Не виждам как софиянец ще живее с 700 лв., освен ако не работи в държавната администрация, там заплатите растат.

Във Варна и куче да вържеш, ще скъса синджира и ще избяга.

 

Стела Николова

————————————————————————————-

* Бел. ред: Eто какво пише за това дело Георги Георгиев от Гражданско движение “БОЕЦ”: “Днес мина делото на БОЕЦ по казуса “Пеевски”. Върховният административен съд даде ход на делото и утре до края на работния ден ще постанови решение. Пеевски беше призован, но не се яви! Не се яви и упълномощеният от него адвокат. Но е депозирано становище от негово име, че подкрепя позицията на ЦИК.
Пеевски подкрепя ЦИК!
ЦИК подкрепя Пеевски!
Нещо неясно Кой и как организира и контролира изборите?”

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.