Home » Авторски страници, литература

“Мечка страх”, премиера в София

2019.02.02 Няма коментари
Spread the love

На 5 февруари т.г., вторник, от 18.30 ч. местно време, в камерната зала на Младежки  театър “Николай Бинев” в София ще бъде представена последната книга на Марин Бодаков “Мечка страх”. 

Зад книгата стоят две издателства – „Фабер“ и Издателство за поезия ДА. Художник е Кирил Златков, който за трети път работи върху стихосбирка на Бодаков.

За “Мечка страх” ще говорят Надежда Радулова, проф. Александър Шурбанов и Стефан Иванов. Стихотворения ще изпълнят младият актьор Иван Станчев и самият автор.

Марин Бодаков е автор на седем поетични книги, между които „Наивно изкуство“ (ИК „Жанет 45“, 2011), „Северна тетрадка“ (Издателство за поезия ДА, 2013) и „Битката за теб“ (Издателство за поезия ДА, 2016). Той е литературен редактор на вестник „Култура“ и на неговия наследник вестник „К“. Преподавател по журналистика в СУ „Св. Климент Охридски“. Съдружник в издателство за детска образователна книжнина “Точица”.

Нашето издание, част от чиито литературни сборници с творби на български автори от различни страни са били представяни от Марин в София и във Велико Търново, желае успех на “Мечка страх”.

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.