Home » Авторски страници

Вихрен Михайлов: Един достоен български животновъд се нуждае от подкрепа!

2019.01.29 Няма коментари
Spread the love

Гражданският активист и правозащитник Вихрен Михайлов е отправил следният призив от стената си във Фейсбук: 

Утре, 30.01.2019 г., от 11 часа, във ВАС, дело № 13739/17 г., четвърто отделение, призовавам да подкрепим един достоен българин – Николай Милков, животновъд, който почти сам се бори с престъпното управление в Родината ни, за което е пребиван четири пъти (последният път почти до смърт), избити са жестоко по-голямата част от животните му и т.н., без съответстващи последствия за негова защита от “отговорните” институции и разноСТРАННИТЕ им органи!!

Николай Милков от видинското село Воднянци. Снимка: БЛИЦ

Ето и за какво информира той: “Криминално проявеният рецедивист, настоящ аграрен министър РУМЕН ПОРожанов (ПОРА), ЕВТАНАЗАТОР на клинично здрави животни в с. БОЛЯРОВО, и репресивният орган Държавен фонд „ЗЕМЕДЕЛИЕ” – София, не изплащат евросубсидиите и всяка година ме наказват, като ми ги спират по най-различни поводи. Това се случва незаконосъобразно, чрез вътрешно-ведомствен правилник за унищожаване, потискане, фалиране и ликвидиране на инакомислещите бг фермери, опълчили се с/у АГРО БАРОНИТЕ ЛАТИНОФУНДИСТИ от ЗЕМЕДЕЛСКАТА ОЛИГАРХИЯ, обгрижвани от ГЕРБаджийската МАФИЯ на ТИКВИТЕ!!! Евросубсидиите (евро парите) от Брюксел по престъпен начин им се сменя предназначението като КАЛИНКИТЕ от ДФ„ЗЕМЕДЕЛИЕ” се САМОВЪЗНАГРАЖДАВАЛИ с ПРЕМИАЛНИ, а после са върнали парите за ГЛАДУВАЩИТЕ ми БИВОЛИЦИ в бг бюджет, за да се пренасочат и доокрадят по ЛЮБИМИТЕ им, некачествено изпълнени МАГИСТРАЛИ, сякаш за еднократна употреба…!!!”

А в четвъртък, 31.01.2019 г., от 14.30 часа, дело № 3010/18 г., 58 състав в АССГ, заповядайте на ринга между мен и полицията със Столичния център за Адска Дебилност –

НА ДЕЛА ДА ЗАЩИТИМ ПРАВАТА СИ!!

 

Вихрен Михайлов

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.