Home » Авторски страници

“БОЕЦ” сезира Европейската комисия за Кръстник-гейт

2018.12.18 Няма коментари

Гражданско движение “БОЕЦ” е внесло днес сигнал до Европейската комисия във връзка с #Кръстник-гейт” и #Стокиране-гейт.

Сигналът е свързан с това, че на 23.11.2018 г. главният прокурор Сотир Цацаров е разпоредил проверка на апартамента на финансовия министър Владислав Горанов, като проверката е била възложена на КПКОНПИ, със срок за извършването й 20 дни, които вече са минали.

От “БОЕЦ” са внесли и свой сигнал в КПКОНПИ по този казус, като са приложили и допълнителна информация, разкрита междувременно от Биволъ и Фрогнюз. Разследване на Биволъ показва, че Влади Горанов е бил “надарен” и с вила от своя кръстник, както и, че синът на кръстника е бил назначен от Горанов на работа във финансовото министерство.

ГД “БОЕЦ” са приложили към сигнала си и са сезирали КПКОНПИ и за аналогичен случай на неправомерно ползване на общинско жилище от еврокомисар Мария Габриел.

До днес, 18 декември 2018 г., няма отговор от КПКОНПИ. А главният прокурор “Цацаров и господарите му”, както пишат в своето съобщение “БОЕЦ”, се опитват да смачкат председателя на ВКС Лозан Панов, като “Владислав Горанов и Буда междувременно направиха коледен подарък от ЕДИН МИЛИАРД и половина лева на “строителите” от обръчите си” – пишат още те.

“Ще върнем фокуса върху тези скандали и ще направим своя коледен подарък за Влади Горанов. Да ни помни и да не забравя!” – се казва още в съобщението на “БОЕЦ”.

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.