Home » Авторски страници

Случаят Иванчева/Петрова. Импотентност, дебилизъм, комплексарщина на прокуратура и спецпрокуратура

2018.11.21 Един коментар
Spread the love

Седем месеца след показния арест на бившата кметица и на кв. “Младост” в София Десислава Иванчева и заместничката й Биляна Петрова, обвинението на прокуратурата се пропуква. Всички свидетели твърдят, че Иванчева не е поискала сама подкуп. От нейно име го е поискал Петко Дюлгеров, който си е вкъщи под домашен арест.

Иванчева и Петрова са все още в ареста, а вчера гешетурата поиска и съдът им наложи забрана да напускат страната, сякаш от килията могат да го направят. А килията е 2 на 3 метра, слънце в нея не влиза. Жените са на успокоителни, заедно с другите лекарства за заболяванията им.

Вече цяла България разбра, че Иванчева има микроаденом на хипофизата (това е тумор в мозъка). Този микроаденом расте при стрес, с повишаване на един хормон. Микроаденомът може да направи Иванчева сляпа или глуха, в зависимост от това кой нерв засегне с растежа си, може да засегне и говора, но гешетурата отказва да я пусне под домашен арест и даже в болницата на магнитен резонанс я води с пранги като мечка, а на скенера са я вързали с белезници, и дори и с доктора не са я оставили сама, за да чуе какво е състоянието й.

Унижението да им дават закуската в използвани кофички от кисело мляко и да държат вратата на тоалетната отворена, когато двете арестувани я ползват, са едни от многото издевателства, на които те са подложени вече СЕДЕМ месеца.

И защо е всичко това?

За да покажат на българите, че всеки, които се изправи срещу техните корупционни схеми, ще бъде смазан.

Искам да припомня, че Иванчева и Петрова шест часа ги държаха на улицата и затискаха устата на Иванчева, която викаше към журналистите, че не пускат адвоката й до нея.

Двете жени бяха сложени в стъклена клетка, за да не могат да говорят с журналистите, и ги държаха с белезници дори и на съдебно заседание – нещо, което не сме виждали дори и за най-изявените ни наркотрафиканти и убийци.

Разгледайте снимките, те са визуализация на импотентността на цацаратурата и гешетурата, и показват комплексарщината, произвола и дебилизма, с който се действа срещу две беззащитни жени.

Мисля, че само тежко умствено увреден човек, със склонност към извращения, може да се отнесе така към две жени.

Карикатура: Христо Комарницки

 

Стела Николова

One Comment »

  • Ангел Ангелов said:

    Здравейте, в самото начало, бе ясно, че специалното светещо вещество не е по пръстите на двете жени. След кратко разследване се установи, че кметицета и заместничката й не са докосвали парите, че друг е оставил парите в автомобила. След няколко месеца стана ясно, че Иванчева и Петрова не са искали подкуп. Всичко това бе разиграно за да се свали кметицата от изборната длъжност. Финансовите апетити към Младост са много големи. След смяната на кмета в Младост с необичайно голяма скорост израстнаха необичайно много строежи. Това е истинската причина за ареста на кметицата и заместничката й!

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.