Home » Авторски страници, политика

Д-р Канов: Съдия Кавано е подложен на публичен линч

2018.09.30 Няма коментари
Spread the love

“Кандидат за Върховния съд в САЩ и неговата обвинителка в сексуално посегателство бяха изправени пред юридическия комитет в Сената в изслушване, определяно като „исторически момент за #MeToo“ и „едно от най-напрегнатите изслушвания в страната“. Брет Кавано е кандидатът на Доналд Тръмп за позицията върховен съдия, освободила се след пенсионирането на Антъни Кенеди. А Кристин Форд е професор по психология, която застана пред магистратите, за да разкаже историята си за сексуално насилие. Тя твърди, че когато била на 15, а Кавано на 17, той заедно с още един негов приятел я заключили в тясна спалня по време на домашно парти във Вашингтон, завързали я за леглото и когато я разсъблекли, започнали да я опипват и да се смеят. Това се случило през 1982 г.” – из информация на Рloshtadslaveikov.com.

Brett Kavanaugh (Брет Кавано). Снимка: EPA/Michael Reynolds

.

Д-Р ЛЮБОМИР КАНОВ ЗА СЛУЧАЯ ‘БРЕТ КАВАНО’:

Вероятно не са много хората в България, които се интересуват от гигантската битка, която се води в момента за утвърждаването в Сената на съдия Кавано, като член на Върховния съд на Съединените щати. Нерядко се случваше някой от моите американски пациенти да ме наричат “Доктор Кавано”. Някак си им беше трудно да изговорят “Доктор Канов”. Не ги поправях, това не беше важно, както и фонетичната близост на нашите имена не е от съществено значение. Но е много важно за мен и не само за моите американски сънародници, но и за българските, да схванат колко е важна тази битка за оцеляването на американската и следователно за световната свобода и върховенство на Закона.

С две думи, битката срещу този изключителен съдия и човек се води с най-подлите и перфидни средства, с които левите винаги са боравили до съвършенство. Американските леви, най-общо казано, днес са лидерите и идеолозите на Демократическата партия. Няма да се разпростирам с имена, но особено токсични са, освен пропадналата кандидатка за президент Хилари Клинтън, също и лицемерните лузъри като Чък Шумер, Дайан Файнстийн, Максийн Уотърс и прочие.

За какво става дума? Преди доста години, същите и подобните тям левичарски клеветници, с помощта на пресата и на повечето телевизии, които от доста години са пленени от неомарксистите, в яростта си да провалят един от най-доблестните черни кандидати за Върховен съдия на САЩ, Кларънс Томас, извадиха долната интрига, че уж той е посегнал сексуално на една лява активистка (също чернокожа, впрочем), Анита Хил. Когато по подобен начин, както днес се опитват да омаскарят съдия Кавано по сексуална линия, нападнаха съдия Кларънс Томас, той, почти просълзен, защити своето достойнство и като човек с черна кожа обяви, че това е опит за публично линчуване. Това спря атаките, защото обвинението в линчуване е лява прерогатива, само левите могат да обвиняват в линчуване и в расизъм, фашизъм и прочие своите опоненти. Това беше достатъчно, за да бъде в крайна сметка утвърден от Сената един солиден и морален Върховен съдия, който служи достойно и до днес. Анита Хил, надявам се, е отишла по дяволите или преподава Джендър и Маркс в някой периферен левичарски кампус.

Но съдия Кавано е бял човек. Той не може да се позове на това, че го линчуват публично точно по същия начин, използвайки секс инуендо* и обвинения отпреди 36 години, когато е бил ученик в осми клас, както някога се опитаха с Кларънс Томас. Срещу тези клевети той не е защитен, точно обратното. Всички феминистки и марксистки бесовици могат да го атакуват, тъкмо защото е бял, образован, верен на жена си и вярващ, защото е супер интелигентен и защото не носи на главата си червена дунапренена вулва, като знак на подчинение към законодателите на политическата коректност. А те изпитват истински ужас, че поради този избор на Доналд Тръмп, касаещ Върховния съд на САЩ, тяхната комунистическа утопия се оказва, поне в смисъла на извратени левичарски интерпретации на Конституцията, един блян, неосъществим в близките 30 години. Такава битка се води, любезни мои приятели, а тази битка се води и на нивото на информационната война с всички средства.

Колкото за онази война срещу наркотиците, която е подел Тръмп (и която одобрявам искрено), включително и в ООН, бих говорил надълго и широко, ако ми се стори, че това си струва или че има кой да ме чуе. Аз съм свидетел като американски психиатър, и то в най-богатите квартали на Америка, в училищата и в супер високоплатените семейства с красиви и отгледани деца, какви опустошения причиниха наркотиците и дилърите, които ги зарибяваха и как те умираха от свръхдози край гаровите спирки на Лонг Айлънд. Знам донякъде какво става и в България, което не е по-различно. Но това е отделен въпрос.

Днес говоря и подкрепям съдия Кавано и мисля, че без привидно това да засяга директно България, всъщност ни засяга всички дълбоко и хората трябва да разберат за какво става дума. Не са останали кой знае колко стълбове на истината и надеждата в този инфектиран от левичарството свят.

* Инуендо – коментар, намекващ най-често нещо лошо или нелицеприятно.

Снимка: EPA/Tasos Katopodis

И още един коментар за случая. Таня Тодорова:

Аз следя от самото начало това утвърждаване на съдия Кавано. Направи ми изключително впечатление поведението му и интелигентните отговори, които даваше по време на изслушванията в Сената. Видях как се опитваха да го унижат с манипулативни и съдържащи неверни твърдения въпроси, но той успя умело да ги парира. Стана ясно, че ще са нужни Кошаревски свидели и разбира се от вчера такива има вече. Както самият той каза: “Вие се опитвате да вземете решение за моето назначаване, въз основа на събития и действия, които съм направил в колежа. Аз тогава съм бил дори непълнолетен!”

Това утвърждаване трябва да се гледа много внимателно и да се следи всичко, което е свързано с него. То показва дълбочината, до която могат да стигнат левичарските извращения, в желанието си да унищожат всеки здравомислещ индивид, който отказва да се подчини на извратената идеология, която се опитват да наложат.

Протест пред Върховния съд на САЩ срещу кандидатурата на Кавано за върховен съдия. Снимка: ЕПА/БГНЕС

———————————————————————————————————————————————————————————–

Бел.ред: Случаят със съдия Кавано се коментира и в Европа. Например, според репортаж по една италианската телевизия, направен от тяхна кореспондентка от САЩ, психоложката Кристин Форд не е била разсъблечена през далечната 1982 г., на онова домашно парти, заради което днес, през 2018 г., се е сетила да се оплаква от сексуално посегателство. Опитали се да я съблекат, но тя носила гащеризон и това попречило да се стигне до разсъбличането. Тези подробности, че е носила гащеризон (т.е., че свидетелката си спомня как е била облечена) накарали комисията да не гласува в петък случая със съдията, а да прехвърли гласуването към Сената, което може да стане най-рано след седмица. През това време и самото ФБР щяло да разследва случая. Но най-важното е, че битката всъщност е съвсем друга. Тя е затова дали републиканци или демократи да имат превес във Върховния съд. И, когато става въпрос за битка от такъв порядък, всякакви “гащеризони” могат да бъдат извадени и всякакви наранени с много задна дата чувства.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.