Home » Авторски страници

Николай Колев – Босия: От кого и как се употребява България

2018.09.20 Един коментар

По-долу можете да видите два материала на Николай Колев – Босия, пуснати в блога му съответно на 18 септември  т.г. и днес. В единия от тях става дума за Ангел Попов, Дамян Войновски и Сотир Цацаров. В другия – за Временната парламентарна комисия за шофьорските книжки и за клеветите на Илияна Беновска по адрес на Босия.

————————————————————————————————————————————————-

КОЙ ЛЪЖЕ – ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ИЛИ ДАМЯН ВОЙНОВСКИ И АНГЕЛ ПОПОВ (ГЕЛЕ ЛИНЕЙКАТА)

МНОГО ПРОТИВОРЕЧИВИ ТЕЗИ ОТСТОЯВАТ ГЕЛЕ ЛИНЕЙКАТА И ДАМЯН ВОЙНОВСКИ СРЕЩУ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР. КОЙ ЛИ ОТ ТЯХ Е ПРАВ?

По-надолу ще видите документи от главния прокурор, където черно на бяло се пише, че в Изпълнителна агенция “Автомобилна администрация” вземат между 2 и 4 хил. лева на калпак от джихадист. Това, казано по един нормален изказ, е няколко тежки престъпления в едно. Като се започне с издаване на фалшив личен документ, мине се през оказване на съучастие в терористичен акт и избиване на невинни граждани, и се стигне до противозаконно забогатяване.

Излиза така, че или Геле Линейката и Дамян Войновски лъжат и топят главния прокурор в лъжа и манипулации, или главният прокурор е прав и Геле Линейката и Дамян Войновски трябва незабавно да бъдат арестувани и обвинени в престъпления, включително и най-тежките. При сегашното развитие на нещата една от двете страни трябва да си получи заслуженото. Защото не може хем главен прокурор да доказва с имена факти и фирми кой взима по 2-4 хил. лева за продажба на българска шофьорска книжка (която е и официален личен документ), хем криминално проявените лица Попов и Войновски да са на свобода и да продължават да продават документи за правоуправление и самоличност. Но в това висящо състояние нещата не могат да съществуват повече дори и час, понеже всеки час е документи за ислямисти, които заминават за другите, по-богати европейски държави, и там подготвят атентатите си.

В същото време човекът, който е дал автентичните документи за продажба на свидетелства за управление и самоличност на съответните институции, инж. Иво Кръстев, е свален от участие в изпити и е изпратен на най-ниското ниво като последна дупка на кавала, да чака някой по монитора да даде пари пред камерата.

Нещо повече!

На него му е предложено да бъде възстановен, ако незабавно спре контактите си с мен и спре да се бори срещу престъпленията в Агенцията. По този начин самите служители, воглаве с началниците си, просто казват:
“Ние сме организирана престъпна група и между нас няма място за честни и доблестни хора! Който не иска да бъде престъпник като нас ще бъде изхвърлен незабавно!”

Не знам това доколко устройва новия изпълнителен директор на Агенцията Бойко Рановски, но като човек с “богат опит” в далаверата и скудоумието, именно той подписа писмото за отстраняването на инж. Кръстев от изпити, за да могат останалите безпрепятствено да прибират многото пари от продажби на книжки и такси и да ги делкат помежду си и нагоре по схемата.

Обръщам се към Временната комисия за сигнали на граждани, оглавяване от Станислав Иванов и останалите четири члена на комисията, да вземат незабавно отношение по този въпрос. Да оценят липсата на концепция на новоназначения изпълнителен директор Бойко Рановски. Да оценят присъствието на Геле Линейката, Дамян Войновски и останалите 12 арестувани миналата година по тази причина. Същото могат и трябва да направят и от Комисията по транспорта. Същото трябва да поискат и останалите т. нар. “нар. представители”, за да изпълнят конституцията и клетвата си.

Що се отнася до главния прокурор, той се намира в най-деликатна ситуация, понеже всяка минута, която оставя на свобода Войновски, Геле Линейката и останалите 12 арестувани, той се омешва с тях и няма да е далече времето, когато ще отговаря солидарно с тях за всички престъпления, измислени и реализирани от ОПГ “Автомобилна администрация”.


 

————————————————————————————————————

СВЕТЪТ ЩЕ СВЪРШИ! ИДИОТИТЕ У НАС – НЕ!

СЪЗДАДЕНАТА КОМИСИЯ ЗА ПРОДАЖБА НА ДОКУМЕНТИ ЗА ПРАВОУПРАВЛЕНИЕ СЕ ЗАНИМАВА С МАЯСЪЛА МИ

Създаденaта временна комисия за сигнали на граждани за продажба на шофьорски книжки на неграмотни и неумели български и чужди граждани, включително и чужденци, намери единствената “гражданка” у нас.

Тя се казва Илияна Беновска!

След като в продължение на повече от месец Беновска твърдеше, че книжката ми е отнета за употреба на алкохол, което е престъпление по смисъла на НК, се оказа, че аз, все пак, не съм употребявал алкохол и не мога да бъда подведен по НК за криминално престъпление. Това, обаче, не попречи на природно осакатения откъм интелект председател на комисията Станислав Иванов коренно да промени идеята за създаване на временната комисия и, вместо да се занимава с тежките корупционни действия на ИА “Автомобилна администрация”, вследствие на което се избиват и осакатяват десетки хиляди български граждани годишно, да се занимава с нарушения на Закона за движение по пътищата, вследствие на което никой не е пострадал. Тази подмяна на цяла една комисия на НС има за цел да подмени проблемите и, вместо със сериозните проблеми за избиването на българите по пътищата и тяхното осакатяване, да се занимава с онанизмите на “гражданката” Илияна Беновска.

Казват, че лоша реклама няма.

Това не ме интересува.

Курвата си е курва, па била тя гражданка или селянка. Педалът-гербаджия си е такъв, независимо дали е председател на временна комисия или не.

Но в комбинация с единствената гражданка и с една сюрия назначени зависими пръдльовци като катаджии, изпълнителни директори, зам.-министри и министри цялата тази работа се нарича БЪЛГАРИЯ!

От кого и как се употребява тя!!!

.

One Comment »

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.