Home » Авторски страници

Трето, решаващо заседание на комисията към НС за шофьорските книжки

2018.08.13 Няма коментари
Spread the love

Днес Временна комисия за разглеждане на постъпили сигнали от граждани за обучението и изпитите на кандидатите за придобиване на правоспособност за управление на моторно превозно средство трябва да проведе последното си, трето заседание, след което най-късно до утре, 14 август, да излезе с някакво решение. (Стенограма от второто заседание на тази комисия може да се види тук.)

Тази временна комисия бе създадена за едномесечен срок, който изтича утре. Очаква се на заседанието днес, което е решаващо, да присъстват, освен членовете на комисията, които са пет – включая председателя й, депутатът от ГЕРБ Станислав Иванов – и съратници на Николай Колев Босия, както и самият той. 

Вчера, впрочем, Кольо Босия е бил посетен в дома си от Ибрахим Рунтов – Куруджу, с когото се познават още от времето, когато Босия прави гладна стачка в покрепа на българските мюсюлмани, жертва на т.нар. Възродителен процес. Ибрахим е дошъл да види Босия, макар че живее в Турция от години. С него е бил и един турски журналист, който е направил интервю с Босия.

В дома на Николай Колев – Босия, 12 август. От дясната страна на Босия е Халилджан, журналист от Истанбул. От лявата е Ибрахим Рунтов – Куруджу. Снимка: Пламен Даракчиев

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.