Home » Авторски страници

Оставка за Московски и още двама министри

2018.08.31 Няма коментари
Spread the love

Ивайло Московски, Валентин Радев, Николай Нанков. Снимки: “Дневник”

“Бойко Борисов е поискал оставките на трима министри заради катастрофата край Своге, при която загинаха 17 души. Новината бе потвърдена от Министерския съвет. С постовете си ще се разделят вътрешният министър Валентин Радев, транспортният Ивайло Московски и регионалният Николай Нанков.” – из информация на OFFNews.

Ивайло Московски. Снимка: БГНЕС

Министър Московски падна!

Формалният повод за неговото отстраняване е катастрофата до Своге. Истинската причина е 80-дневната гладна стачка на Босия, против безнаказаната корупция по високите етажи на властта.

И няколко други неща, които не са за публичното пространство.

Корупцията във всяко правителство на Борисов е била символ и метод на държавно управление. С днешното си решение за оставка на Московски той прави опит за спасяване на престъпното си управление. Закъснял опит. Твърде закъснял!

Корупцията погуби животите на цял автобус невинни граждани. И хиляди други. Платихме кървава цена за обществената ни апатия. Днес аз не се радвам, заради успеха на протеста на Босия и оставката на Московски. Гневен съм, защото продължават да ни управляват престъпници. И докато няма присъди и затвор за виновниците, няма да спра!

Присъдите и ефективен затвор на политици от висшите етажи на властта са спешни неотложни мерки. Ножът е опрял в кокала…

 

Николай Марков

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.