Home » Авторски страници

Флашмоб на Летище София, организиран от “Кариера в България. Защо не?”

2018.08.06 Няма коментари
Spread the love

На 9 август (четвъртък), от 11:30 до 12:30 часа местно време, на Летище София, Терминал 2, ще има фолклорен флашмоб, с участието на танцов ансамбъл „София-6“. Събитието се организира oт екипа на най-големия форум за българи с опит в чужбина „Кариера в България. Защо не?“.

Целта на флашмоба е символично да посрещне българите, живеещи в чужбина, и да ги покани на специалното събитие, което им дава възможност за професионална реализация в родината – „Кариера в България. Защо не?“. За пета поредна година сънародниците ни, както и чужденци, идващи в България, ще изиграят хубаво българско хоро под звуците на фолклорна музика и ще се насладят на специалната хореография на фолклорен ансамбъл „София-6“.

За своята 40-годишна история ансамбъл “София-6” е участвал на много международни фестивали в Европа, Азия, Африка и Америка. “София-6” е носител на шест световни титли от най-големите танцови конкурси в света.

За  форум „Кариера в България. Защо не?“

Форум „Кариера в България“ се организира от сдружение “Тук-Там” и фондация “Идентичност за България”, ежегодно от 2008 г. насам, и дава среща работодателите в страната с българи, придобили международен опит по време на обучение или стаж в чужбина. Тази година събитието се състои на 20 септември 2018 г. в Интер Експо Център – София, под патронажа на българския президент Румен Радев.

Форумът е насочен към българи с опит и/или образование в чужбина. Събитието включва кариерно изложение с 100+ топ работодатели, разнообразна програма от дискусии, лекции, кариерни консултации, фирмени презентации, работилници и др. Форумът ще бъде посетен от над 1200 кандидати, придобили опит или образование зад граница и търсещи информация за реализация в родината. Повече информация на www.karieravbulgaria.com/

 

Мила Натудова

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.