2024-04-16

6 thoughts on “Николай Колев – Босия колабира тази нощ

  1. Намериха се хора, които застанаха до Босия по време на протестите до Народното събрание, каквито имаше неотдавна, както и хора, които също започнаха гладни стачки. И част от тези хора са точно приятели на Босия, а други – негови последователи и съмишленици. Приятелите и съмишлениците на Босия не го оставиха сам в неговия протест, неговите искания и неговата саможертва. Но никакви масови протести или негодувания не последваха, въпреки че разбира се не е само аферата с шофьорските книжки, ами и всякакви други безобразия се случиха и продължават да се случват в България.

  2. Интересно ми е, при толкова приятели на Босия, един защо не застана до него и той да прави гладна стачка! Да Босия е прав, не, не може с гладна стачка на един да се сваля правителство! Ако така се сваляше, никога нямаше да имаме правителство! Виж с доста като Босия може би! Но един не последва примера му, един не продължи делото му, всички са само списвачи и правещи циркове от саможертвата на Босия, вместо това, ако бяха съпричастни, да се бяха наредили до него!

  3. Марков не е оглавил протеста на Босия, той е един от хората, които се присъединиха към този протест. А съпричастността към Босия човек ако я има, той си има, независимо от това кой е подкрепил неговия протест и кой не е.

  4. Не знам къде е проблемът за вас, Анна, и за какъв линч говорите. Николай Колев – Босия не линчува никого, а заложи живота си за общото благо и справедливост, своя живот, не нечий друг. Така че ако искате не четете публикации, които са свързани с Босия, неговата гладна стачка и неговия протест, четете примерно някакви по-така развлекателни материали.

  5. Точно Николай Марков да се възмущава от Бойко Борисов….няма да ви се получи съпричастието.
    Страдам за Босия но не мога да приема, че точно Марков ще ми оглави протеста…ай сиктир

  6. E veche ni idva v poveche vsichko tova.Az sam nedovolna i.lichno zasegnata ot Sadebnata vlast-triabva li da iskam linch za vinovnite po moite problemi.Tova e izdevatelstvo s koeto ni palnite glavite,veche tolkova vreme.Omrazna ni!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *