Home » Авторски страници

Николай Колев – Босия колабира тази нощ

2018.08.17 6 коментара

Николай Колев – Босия, преди няколко дни. Снимка: Николай Марков

Тази нощ Босия колабира – следствие от продължителната гладна стачка срещу корупцията по високите етажи на властта. Беше откаран по спешност в Правителствена болница, която след заповед на премиера манипулира общественото мнение и създаде усещане за измама от страна на стачкуващ с крайни мерки гражданин.

Не зная какъв ще е изходът! Никой не знае. Борисов отказва да даде дори оставката на министър Московски, който е символ на този вид управление на държавата. Готов е да убие Босия, както вече се случи с Чакъра, но да задоволи всеядното си его!

Живеем в престъпно държавно управление, поддържано от лидерите на ЕС! Тъжно, но истина. Справедливостта и тук няма място, както нямаше и в онези тъмни времена. Разделихме се с миналото си и катастрофирахме челно със същото това минало.

Босия трябва да оживее! Длъжен е да оживее! Искам да оживее! Не за друго, а защото единствен плати жертвоготовно цената, да види труповете на вероломните да плуват по реката на справедливостта…

От моя страна – нито крачка назад!

 

Николай Марков

6 коментара »

 • Anna said:

  E veche ni idva v poveche vsichko tova.Az sam nedovolna i.lichno zasegnata ot Sadebnata vlast-triabva li da iskam linch za vinovnite po moite problemi.Tova e izdevatelstvo s koeto ni palnite glavite,veche tolkova vreme.Omrazna ni!

 • Теодор Спасов said:

  Точно Николай Марков да се възмущава от Бойко Борисов….няма да ви се получи съпричастието.
  Страдам за Босия но не мога да приема, че точно Марков ще ми оглави протеста…ай сиктир

 • Mariana said:

  Не знам къде е проблемът за вас, Анна, и за какъв линч говорите. Николай Колев – Босия не линчува никого, а заложи живота си за общото благо и справедливост, своя живот, не нечий друг. Така че ако искате не четете публикации, които са свързани с Босия, неговата гладна стачка и неговия протест, четете примерно някакви по-така развлекателни материали.

 • Mariana said:

  Марков не е оглавил протеста на Босия, той е един от хората, които се присъединиха към този протест. А съпричастността към Босия човек ако я има, той си има, независимо от това кой е подкрепил неговия протест и кой не е.

 • Анастасов said:

  Интересно ми е, при толкова приятели на Босия, един защо не застана до него и той да прави гладна стачка! Да Босия е прав, не, не може с гладна стачка на един да се сваля правителство! Ако така се сваляше, никога нямаше да имаме правителство! Виж с доста като Босия може би! Но един не последва примера му, един не продължи делото му, всички са само списвачи и правещи циркове от саможертвата на Босия, вместо това, ако бяха съпричастни, да се бяха наредили до него!

 • Mariana said:

  Намериха се хора, които застанаха до Босия по време на протестите до Народното събрание, каквито имаше неотдавна, както и хора, които също започнаха гладни стачки. И част от тези хора са точно приятели на Босия, а други – негови последователи и съмишленици. Приятелите и съмишлениците на Босия не го оставиха сам в неговия протест, неговите искания и неговата саможертва. Но никакви масови протести или негодувания не последваха, въпреки че разбира се не е само аферата с шофьорските книжки, ами и всякакви други безобразия се случиха и продължават да се случват в България.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.