Home » Авторски страници

11 юли: Поход на Гневните Боси

2018.07.10 Няма коментари
Spread the love

На 11 юли в София се организира шествие от Министерски съвет и Президентсвото до Министерството на транспорта и Народното събрание. Шествието е под надслов “ПОХОДЪТ НА ГНЕВНИТЕ БОСИ” и ще започне в 8.30 ч. сутринта местно време.

Ето какво пишат за този протест организаторите от Гражданско движение “БОЕЦ”:

ПОХОДЪТ НА ГНЕВНИТЕ БОСИ – шествие с начало 8.30 ч. пред Министерски съвет и продължаваме – Президентство – Министерство на транспорта – Народно събрание! В подкрепа на Николай Колев – Босия и неговия спреведлив протест срещу мафията и корупцията, превзели транспортното министерство и държавата! Босия протестира срещу убийците на пътя и злото, което убива народ и държава. Жертвата му е за всички нас. Ще излезем боси и ще извървим с него пътя до НС!

КАМАРАТА НА БОСИТЕ – в края на похода – БЛОКАДА на Народното събрание и ще натрупаме КАМАРА от скъсани, стари обувки пред НС, като паметник на корупцията и мизерията, символ на оголелия и обосял материално и духовно народ. Участниците в ПОХОДА ще носим стари обувки за целта, а останалите граждани ще могат да носят през целия ден, за да натрупаме КАМАРАТА!

И ГНЕВНИ СМЕ, защото старият боец гладува в знак на протест вече 27 дни и няма кой да го чуе! НАГЛИТЕ СА СЛЕПИ И ГЛУХИ!

#ЖивотЗаБосия
#ОставкаМосковски
#БосиЗаБосия
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

И още за шествието от Вихрен Михайлов:

Босия иска да бъде разтурено Народното събрание, поради цинично незачитане на конституционните права на българските граждани. А Народното събрание обрича Босия на гладна смърт, именно защото дръзва да отстоява конституционните си права и подтиква народните представители към Отговорност пред клетвата си за вярност към народа.

Живот срещу Мракобесие – Вие какво избирате?

Гласувайте с дела на 11.07.2018 г., от 8.30 часа, пред Министерски съвет, в “Похода на гневните Боси”, през Министерство на транспорта до Народното събрание, и всички нека сме Боси! Носете стари обувки, за да издигнем Гневна боса Грамада при Парламента, където всеки съпричастен може да запълни пространството със своята позиция – в денонощно присъствие нататък и докрай.

Всеки ден нататък е Ваш Избор на Реалност, на Ценностна принадлежност.

.

Събитието във Фейсбук – ТУК

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.