Home » Авторски страници

ГД “БОЕЦ”: Гешев, кажи си!

2018.07.03 Един коментар
Spread the love

“ГЕШЕВ, КАЖИ СИ! Сагата за източените 16 милиарда ДДС продължава! (документи)” – под това заглавие Гражданско движение “БОЕЦ” е  публикувало в сайта си материал, придружен с факсимилета от важни документи и линкове към други публикации по темата. Ето какво се казва в този материал:

БОЕЦ разполагаме и публикуваме документ, който показва как и по какъв начин милиардите източено ДДС са „потънали“ в джобовете на ДДС-арската мафия след 2000 година, и защо прокуратурата не откри данни за извършено престъпление по сигнала ни!

ЗАЩОТО ПРОКУРАТУРАТА Е ЧАСТ ОТ СХЕМИТЕ!

ДВЕ ХИЛЯДИ СТО ТРИДЕСЕТ И ПЕТ СПОРАЗУМЕНИЯ, СКЛЮЧЕНИ ОТ ПРОКУРАТУРАТА С „ЛИЦА УЛИЧЕНИ В ИЗВЪРШВАНЕ НА ДАНЪЧНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И ИЗТОЧВАНЕ НА ДДС”!

Всичко тръгна от едно интервю на следовател Бойко Атанасов в студиото на Люба Кулезич, в което той повдигна завесата за огромния размер на несъбраното ДДС и срамните споразумения, сключени от прокуратурата и по-точно от шефа на спец-прокуратурата Иван Гешев с ОПГ-га за данъчни измами и източване на ДДС! Следовател Атанасов е магистратът, който разкри пред Биволъ съществуването на шпицкоманди за изпълнение на поръчки в прокуратурата.

Пред Фрогнюз (вж. линка по-долу – б.р.)  следовател Бойко Атанасов казва още: „Иван Гешев има защо да се притеснява от мен. Той много добре знае в какви пазарлъци е участвал. Аз съм присъствал на тях. Става въпрос за делото „Недосегаемите”. Това дело е приключило със съдебно решение и мога да го коментирам. С престъпната група се сключи споразумение. Прокурорът Гешев беше вкаран по това дело като трети прокурор от небезизвестния бивш зам.-градски прокурор Роман Василев. По делото най-общо казано преминаха всички престъпни групи, които са извършвали данъчни престъпления в страната. Хванаха се всички разклонения на тези, които обслужваха олигарсите в държавата. Става дума за това, че беше разкрита схемата, по която се укриват големи данъци.”

“Шефът на спецпрокуратурата Иван Гешев е участвал в пазарлъци, Цацаров го гали по главата“

Това не са просто „пазарлъци“, тези споразумения са чиста форма ДАЛАВЕРИ и СХЕМИ за прикриване и оневиняване на извършителите на данъчни престъпления, в които ПРОКУРАТУРАТА И ЛИЧНО ИВАН ГЕШЕВ УЧАСТВАТ АКТИВНО! Гешев е и прокурорът по делото КТБ, за фалита на която прокуратурата също е главно действащо лице. 

Иван Гешев

Резултатът е – 16 МИЛИАРДА ДДС ГИ НЯМА, ДАННИ ЗА ИЗВЪРШЕНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СЪЩО НЯМА! И няма как прокуратурата да разследва и да установи данни за извършени престъпления, защото трябва да разследва и да обвини себе си!

Сигналите на БОЕЦ по казуса „ДДС-гейт“ бяха разпределени от Цацаров именно на специализираната прокуратура, на върха на която стои Иван Гешев! И специализираната прокуратура не намери данни за извършени престъпления! Преди дни Цацаров предложи именно Иван Гешев за зам.-главен прокурор, като това предложение ще се гласува на 04.07.2018 г. в прокурорската колегия на ВСС. ТОВА ЛИ Е НАГРАДАТА ЗА ПРИКРИВАНЕТО НА ОДРАНИТЕ ОТ ГЪРБА НА БЪЛГАРИТЕ 16 МИЛИАРДА ДДС?! Мафията награждава слугите си!

Гешев не трябва да бъде награждаван и назначаван за зам.-главен прокурор, той и началникът му Цацаров трябва да бъдат разследвани и да дават обяснения за споразуменията с ОПГ-та и къде са милиардите ДДС! 

На 02.07.2018 г. бе даден старт на делото на БОЕЦ срещу отказа на НАП да ни предостави списък с имената на фирмите, източили милиардите ДДС. Този отказ доказва и участието на НАП в пририването на тези престъпления. Чакаме решението на административният съд.

БОЕЦ ще изпратим всички материали по сагата ДДС-гейт до ЕК.

СЕГА Е ВАЖНО ДА КАЖЕМ И ПОКАЖЕМ, КАКВИ СА „ЗАСЛУГИТЕ“ НА ПРОКУРОР ГЕШЕВ ЗА ИЗДИГАНЕТО МУ ОТ ЦАЦАРОВ ЗА ЗАМ.-ГЛАВЕН ПРОКУРОР! И ДА ПРЕДИЗВИКАМЕ ОБЩЕСТВЕНА РЕАКЦИЯ, ЗА ДА СПРЕМ НАЗНАЧЕНИЯТА НА МАФИЯТА В ПРОКУРАТУРАТА! И ДА ПОТЪРСИМ ОТГОВОРНОСТ!

Припомняме предисторията на сагата ДДС-гейт:

Припомняме, че през март, на официална пресконференция в БТА – София, БОЕЦ огласихме официална информация, получена по ЗДОИ от НАП, според която за последните 17 години  несъбраното ДДС, установено с влезли в сила ревизионни актове на НАП, е в размер на над 16.2 МИЛИАРДА ЛЕВА, като в огроманата си част тези пари са обявени за несъбираеми и отписани. Това са милиарди откраднати от джобовете на всеки българин.

http://www.boec-bg.com/archives/274

Повод за тези ни действия бе едно интервю на следовател Бойко Атанасов в студиото на Люба Кулезич, в което той повдигна завесата за огромния размер на измамите с ДДС и сключените споразумения от страна на прокуратурата с организирани престъпни групи за данъчни измами и източване на ДДС!  Седмици след това Люба Кулезич бе свалена от ефир, телевията бе купена (продадена) и смачкана, а срещу следовател Бойко Атанасов бяха образувани три дисциплинарни производства. Репресиите срещу него започнаха, след като в интервю за Биволъ, той разкри съществуването на шпицкоманди за изпълнение на поръчки в прокуратурата! Това е ясен знак, че темата за източените милиарди, шпицкомандите и споразуменията на прокуратурата е болезнена и опасна за управляващата ни мафия! Лично прокурор Гешев, настоящ шеф на специализираната прокуратура, е участвал в схемите за сключване на тези „срамни“, според следовател Атанасов, споразумения. Същият този Гешев и подчиненото му звено в прокуратурата ОТКАЗАХА да образуват проверка по сигнала на БОЕЦ! Няма как да разследват сами себе си! Същият този Гешев преди дни бе предложен от Сотир Цацаров за зам.-главен прокурор! Мафията награждава слугите си.

До момента знаем едно – 16 МИЛИАРДА ги няма, прокуратурата се споразумява с престъпниците, източили милиардите, и отказва да разследва къде, как и кой е източил бюджета на държавата! Това е най-грандиозният и срамен грабеж в новата история на България, а прокуратурата и всички останали институции, подвластни на мафията, не видяха данни за извършено престъпление. Тези милиарди са одрани от гърба на всеки българин! 

През следващите дни и седмици, след като огласихме данните за източените 16 милиарда ДДС, БОЕЦ сезирахме всички институции – прокуратура, парламент, президент, включително и Европейската комисия.

http://www.boec-bg.com/archives/305

Още тогава БОЕЦ обявихме, че няма как тези схеми за източване на милиарди да се случвали без участието И СЪУЧАСТИЕТО на институциите и прокуратурата, най-малко чрез осигуряване на чадър и безнаказаност на извършителите (ИЛИ ЧРЕЗ СКЛЮВАНЕ НА СПОРАЗУМЕНИЯ С ОПГ-тата, ИЗТОЧИЛИ МИЛИАРДИТЕ). Внесохме сигналите си, за да докажем тази своя теза и да разобличим прокуратурата, като пазител на ДДС-милиардерите. И постигнахме целта си. Прилагаме целия отговор на прокуратурата:

Отдавна прокуратурата е загубила своята функция на защитник на общественият интерес и се е превърнала в защитник на мафията и споразумител с престъпниците. Единственото решение е закриване на тази мафиотизирана структура и създаване на изцяло нова, рефомирана и изчистена от корумпирани и зависими хора институция. Докато Борисов, Цацаров и Пеевски са на върха на държавата, това няма как да се случи.

Затова най-важната битка сега е да отстраним мафията от властта. Всичко друго следва след това. И тази битка ще се води на площадите. Няма друг начин, след като всички институции и власти са превзети и подчинени на мафията. На гражданите ни остава само да се изправим в открит сблъсък с мафията, за да си върнем държавата.

Делата и битката срещу мафията са скъпо и тежко начинание, но БОЕЦ винаги водим битките си до край! Сега продължаваме битката за Истината и справедливост в съда! 

.

———————————————————————————————————————————————————————–

Бел.ред.: В края на този материал в сайта на “БОЕЦ” е публикувано съобшение, че членовете на това гражданско движение финансират цялата си дейност, цялата много трудна битка срещу криминизирането на институциите сами. Публикувани са всички координати на сдружението, както и банковата му сметка, която публикуваме и тук, ако някой иска да ги подкрепи.

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSAGBSF

Банка ДСК

One Comment »

  • Ivan said:

    Smoka84 stara zagora atlantida ne samo tova darjavi shte padat haknal sam chak survara na papata razpolagam s takiva danni che nikoi si nqma naideq koi sam az obiknoven chovek I grajdanin na republika bulgariq stara zagora kv. Zora ul. Hrishtqn voivoda 9 vh.b et 4 ap. 56 ivan hristov ivanov egn. 8410117523 napravih dostatachno iskam normalen jivot za vsichki hora bez voini taka ili inache ot nikoi ne se strahuvam istinata shte se vidi ot cql svqt I trqbva da ima krai vsichko tova v koeto uchastvam veche godina svetut uspqh da izpravq na nokti kolkoto I da me hakvat profilite v facebook az sum vinagi predi tqh vanga pravilno kaza che 3ta svetovna voina shte e hakerska I anonimnite razbrah che nikakvi hakeri ne sa a izmislica na rim da vsqvat strah az shte vodq tazi bitka do krai krai koito trqbva da bude za po dobro za normalen jivot na vsichki hora ne da se biqt uj za neft a to celta bila opiuma I krieneto na istoriqta na chovechestvoto I nai veche na bulgarite koito sa nai stariq narod ili sa bili atlantite istinata shte izleze naqve kolkoto I da me spirate iskam s dobro da e imah takova tarpenie che dqvola ako beshe na moeto mqsto shteshe da se otkaje dosega I shteshe da prevarti idva kraq na vsichko gord sam che sam Bulgarin

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.