Home » Авторски страници

Фермерка от Болярово до президента и премиера. Зов за помощ и изобличение

2018.07.31 13 коментара
Spread the love

Ани Петрова. Снимка: Скрийншот от видео на Радио 999

Фермерката Ани Петрова от Болярово отправи днес обръщение до президента Румен Радев, премиера Бойко Борисов и правителството. Обръщението е записано от репортер на Радио 999 в Болярово.

Ани Петрова казва потресаващи неща в своето обръщение. То е и зов за помощ, и изобличение за безобразията, беззаконието и тормоза, които се случиха в странджанските села, и в частност в нейната ферма. Чуйте във видеото.

13 коментара »

 • д-р Златка Стаматова said:

  Браво, Ани! Нашите купени политици погазват тотално правата и свободите на българските граждани и извъшват престъпление към народа и държавата си. Защо с т-н “чума” по животните не се заемат учени, специалисти, научни лаборатории, експерти, а някакви маскирани анонимни убийци, без документи и легитимация, охранявани от полиция и жандармерия? Нима в България е обявеино извънредно положение, въпреки, че няма нито едно болно или умряло животно? Какво цели да прикрие тази всеобща политическа хистерия, в хода на която премиерът обяви, че можело да бъдат избити 1 милион животни, вместо да бъдат ваксинира? Правителството трябва да отговаря за действията си пред закона! Искаме отговор от институциите, които извършват този варварство в 21 век в държава от Европейския съюз! Искаме защита от Президента и Правителството! Искаме да видим документите на Европейската комисия, в които изрично е указано, че хиляди животни трябва да бъдат избити по най-варварски начин. Да,наблюдавах как инжектираните кози се мятат, гърчат, влачат и мъчат по няколко минути след т.н евтаназия (което всъщност означава приятна доброволна смърт!) SOS! ПОМОЩ! ПОМОЩ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!

 • Георги said:

  Подкрепям исканията на Ани и ще разпространя исканията и в интернет пространството,

 • vesteslava barzashka said:

  ПОДКРЕПЯМ АНИ В БОРБАТА ЗА ИСТИНАТА И ДОСТОЙНСТВОТО НА ЕДИН НАРОД !

 • Добромир НАТОВ said:

  Подкрепям обръщението.
  Задължавам назначените от мен и останалите гласоподаватели служители, в лицето на Президента и Премиера, да отговорят и да вземат нужните мерки, в съответствие от правомощията им, дадени им от мен и от останалите гласоподаватели.

 • ВЯРА ГЕОРГИЕВА said:

  ПОДКРЕПЯМ АНИ В БОРБАТА ЗА ИСТИНАТА!!!!!!!!!

 • Emil Angelov said:

  … а сега да видим, има ли държава ! Аз вече не вярвам , нито на двамата споменати от Ани ! Те заемат постовете, а други дърпат конците…..

 • Айра said:

  Те не и ли избиха всички овце на Ани, та и козите и избиха, (които е нямала, но понеже протокола от несъществуващата лаборатория е потвърдил, че и козите и са заразени те и несъществуващото кози също са избили) На тях бройки им трябват и ще си ги набавят….

 • Иглика said:

  Страхотна си Ани! Абсолютно подкрепям!!!

 • Иглика said:

  Браво ! абсолютно подкрепям Ани!!! Продължавай напред.

 • Maria Ognianova said:

  БРАВО,АНИ!!! Истински защитник на Истината!!! С вас сме!!! Обичам ви!!!

 • Georgiev said:

  Поддържам изцяло становището на животновъдите от с. Болярово. Следях събитията в Странджа от 28 юни 2018 г. и съм потресен от хаотичността, липсата на подготовка и начина на действие, приложен от Министерство на земеделието и БАБХ. След като изгледах всички интервюта, пресконференции и предавания по темата, след като прочетох мнения на различни специалисти в областта на животновъдството мога да кажа, че нямам доверие на властите. Всъщност държавата не само не развива икономиката ни, но я спъва и пречи на тези трудолюбиви българи да живеят спокойно.
  Поздравявам семейство Петрови за достойното поведение.
  С уважение Борис Георгиев

 • Emil said:

  …дано , … но не вярвам ! Ани с правителствената,…и президентска Мафия / ГЕРБ + БСП = ” БКП ” , НЕ МОЖЕ ДА СЕ БОРИШ !!! България е само географско понятие, като в миналото …Мизия, Тракия , …и Жална не наревала се Македония….на гео- кръстопъд катастрофите са ,…те Така !

 • Илияна Георгиева said:

  Вярвам на това,което виждам,а не на това,което се опитвате да ни натрапвате!
  Подкрепям Ани!

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.