2024-03-28

13 thoughts on “Фермерка от Болярово до президента и премиера. Зов за помощ и изобличение

  1. …дано , … но не вярвам ! Ани с правителствената,…и президентска Мафия / ГЕРБ + БСП = “ БКП “ , НЕ МОЖЕ ДА СЕ БОРИШ !!! България е само географско понятие, като в миналото …Мизия, Тракия , …и Жална не наревала се Македония….на гео- кръстопъд катастрофите са ,…те Така !

  2. Поддържам изцяло становището на животновъдите от с. Болярово. Следях събитията в Странджа от 28 юни 2018 г. и съм потресен от хаотичността, липсата на подготовка и начина на действие, приложен от Министерство на земеделието и БАБХ. След като изгледах всички интервюта, пресконференции и предавания по темата, след като прочетох мнения на различни специалисти в областта на животновъдството мога да кажа, че нямам доверие на властите. Всъщност държавата не само не развива икономиката ни, но я спъва и пречи на тези трудолюбиви българи да живеят спокойно.
    Поздравявам семейство Петрови за достойното поведение.
    С уважение Борис Георгиев

  3. БРАВО,АНИ!!! Истински защитник на Истината!!! С вас сме!!! Обичам ви!!!

  4. Страхотна си Ани! Абсолютно подкрепям!!!

  5. Те не и ли избиха всички овце на Ани, та и козите и избиха, (които е нямала, но понеже протокола от несъществуващата лаборатория е потвърдил, че и козите и са заразени те и несъществуващото кози също са избили) На тях бройки им трябват и ще си ги набавят….

  6. … а сега да видим, има ли държава ! Аз вече не вярвам , нито на двамата споменати от Ани ! Те заемат постовете, а други дърпат конците…..

  7. Подкрепям обръщението.
    Задължавам назначените от мен и останалите гласоподаватели служители, в лицето на Президента и Премиера, да отговорят и да вземат нужните мерки, в съответствие от правомощията им, дадени им от мен и от останалите гласоподаватели.

  8. ПОДКРЕПЯМ АНИ В БОРБАТА ЗА ИСТИНАТА И ДОСТОЙНСТВОТО НА ЕДИН НАРОД !

  9. Подкрепям исканията на Ани и ще разпространя исканията и в интернет пространството,

  10. Браво, Ани! Нашите купени политици погазват тотално правата и свободите на българските граждани и извъшват престъпление към народа и държавата си. Защо с т-н „чума“ по животните не се заемат учени, специалисти, научни лаборатории, експерти, а някакви маскирани анонимни убийци, без документи и легитимация, охранявани от полиция и жандармерия? Нима в България е обявеино извънредно положение, въпреки, че няма нито едно болно или умряло животно? Какво цели да прикрие тази всеобща политическа хистерия, в хода на която премиерът обяви, че можело да бъдат избити 1 милион животни, вместо да бъдат ваксинира? Правителството трябва да отговаря за действията си пред закона! Искаме отговор от институциите, които извършват този варварство в 21 век в държава от Европейския съюз! Искаме защита от Президента и Правителството! Искаме да видим документите на Европейската комисия, в които изрично е указано, че хиляди животни трябва да бъдат избити по най-варварски начин. Да,наблюдавах как инжектираните кози се мятат, гърчат, влачат и мъчат по няколко минути след т.н евтаназия (което всъщност означава приятна доброволна смърт!) SOS! ПОМОЩ! ПОМОЩ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *