Home » Авторски страници, Е-Списание

Николай Колев – Босия към шефовете на националите ни медии: “Оставка!”

2018.06.30 Няма коментари
Spread the love

Протестно гладуващият Николай Колев – Босия* пише:  “Днес е седемнадесети ден от гладнта ми стачка. Това, че т. нар. “Големи медии” мълчат е факт. Позорен факт.
И докато БТВ, НТВ, вестници и агенции от частен характер си имат свои интереси и правила, т. нар. “Обществни медии”-БТА, БНТ и БНР са длъжни да служат на обществото, от което са финансирани. Същото се отнася и до паразитната структура СЕМ.

Поради тази причина днес ще внеса протест до тези институции и ще искам незабавна оставка на ръководствата им. Те позорно не изпълняват задълженията си към обществото и обслужват мафиотската власт, прикривайки избиването и осакатяването на хиляди невинни български граждани. По този начин стават съучастници в тези убийства.
Нямам нищо против работещите в БТА, БНТ и БНР да имат критично отношение към мен. Нещо повече! Те, по принцил, трябва да бъдат критични към всичко което се случва у нас. Но да се свиват в кьошето и да мълчат като тикви не подобава на статута им и на задълженията им към обществото. Това е позор!
” 

Следва писмото, което той публикува на страниците на блога си:

 

ДО РЪКОВОДСТВОТО НА БТА

ДО РЪКОВОДСТВОТО НА СЕМ

ДО РЪКОВОДСТВОТО НА БНТ

ДО РЪКОВОДСТВОТО НА БНР

                                         П   Р   Е   Д   Л   О   Ж   Е   Н   И   Е

от Николай Ганчев Колев-Босия, София, ж. к. Борово, бл. 231, ап. 39, тел. 0888 408 623

ДАМИ И ГОСПОДА БЕЗРОДНИЦИ,

Всички вие трябва да обслужвате обществните потребности, поради което сте назначени за ръкводство и контрол на обществени медии. Вместо това вие обслужвате престъпната власт на една шепа мафиоти. Колкото и да се правите, че не е така, времето показва, че правите точно това.
 Преди два месеца обявих протест чрез замеряне с развалени домати и яйца т. нар. “народни представители” поради отказа им да потърсят политическа отговорност от криминално проявеното лице Ивайло московски-министър на транспорта. Вашите медии мълчаха като тикви и не показаха протеста ми, въпреки че ги замерях точно 20 пъти. Държа да ви спомена, че протестът ми бе абсолютно легитимен, поради единодушните решения на българския съд. Поради тази причина не бях арестуван нито веднъж. Не бих имал нищо против да правите критични репортажи за това, но вие не направихте дори и това. Според мои добри познати във вашите медии имат пълна забрана да отразяват мои изяви в съответните медии. 
Можете ли да го отречете?
От 17 дни по същата причина, че се избиват и осакатяват хиляди невинни български граждани, съм обявил гладна стачка. Послушните ви медии отново се подчиниха на мафиотските, а не на обществените интереси и отново обслужватуправляващата мафия.
Порди тази причина настоявам за незабавните ви оставки!
Нямате място в обществените медии!
Идете си с добро, за да не ви помете общественият гняв!
Вън!

29 юни 2018 г.
София                                            

—————————————————————————————————————————-

*Вж. още информация тук

 

 

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.