Home » Авторски страници, българи зад граница

Български културно-информационен център в Крит

2018.03.26 Няма коментари
Spread the love

Българите в гр. Ираклио, Крит, имат вече свой културен и информационен център. Затова съобщава на Фейсбук страницата си Сдружението на българите на остров Крит. Ето какво пишат от Сдружението:

ДОБРЕ ДОШЛИ В “БЪЛГАРСКИ КУЛТУРЕН И ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР” В ГРАД ИРАКЛИО!

Скъпи членове, приятели и съмишленици,

Мисията е възможна! Благодарение на желанието ни, амбицията ни и тригодишното ни съществуване заедно, все по-лесно реализираме целите си.

С радост Ви каним в първия ни собствен “Български културен и информационен център” към “Сдружение на Българите на о-в Крит“, които отваря врати в град Ираклио. С надежда съвсем скоро да успеем и реализираме такива и в останалите населени места на острова.

Надяваме се, че вече ще можем в спокойна обстановка да извършваме, както услуги в полза на българската общност на Крит, така и да разпространяваме собствения ни език и култура в Българско неделно училище “Райна Княгиня” – гр. Ираклио, о. Крит. Разчитаме на Вашата подкрепа!

Адрес: Гърция, о-в Крит, гр. Ираклио, ПК 71305, ул. “ЕОК” № 24.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.