Home » Авторски страници, политика

Среща на генералните консули от ЕС в Торонто. Покана за EU Talks

2018.01.10 Няма коментари
Spread the love

По инициатива на Генералното консулство на Р. България в Торонто, на 9 януари 2018 г. се проведе първа за годината работна среща на ръководителите на дипломатическите и консулски представителства на държавите-членки на Европейския съюз в Торонто, посветена на Българското председателство на Съвета на ЕС.

Генералният консул Петър Крайчев представи приоритетите на председателството и ръководи дискусията по споделения дневен ред. Обсъдени бяха редица актуални въпроси, както и конкретни проекти, осъществявани в Торонто под егидата на генералните консули от ЕС.

В основата на срещата бе подготовката на насрочения за 18 януари 2018 г. форум „Global Security Tested – the EU’s role and ambitions”, който ще се проведе при домакинството на Canadian Forces College. Конференцията е поредно събитие от утвърдилия се в Канада дискусионен формат EU Talks – инициатива на генералните консули на държавите-членки на ЕС, за провеждане на събития по актуални за Съюза теми.

 

П О К А Н А

EU Talks – Global Security Tested – the EU’s role and ambitions
by EU Consulates General in Toronto

Thu, 18 January 2018 / 6:00 PM – 8:00 PM EST

Canadian Forces Staff College
215 Yonge Blvd, North York, ON M5M 3H9, Canada

Регистрация за участие в събитието

.

 

Генерално консулство на Р. България в Торонто

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.