Home » Авторски страници, политика

Протест пред Представителството на ЕК в София

2017.11.10 Няма коментари
Spread the love

Днес пред Представителството на Европейската комисия в София ще има митинг-протест с искане за европейско правосъдие в България. Протестът, организиран от неправителствени организации, е с начален час 15.00 местно време.

Декларация

ДО ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ

от Сдружение „Покана за доброволно изпълнение“
и други неправителствени организации

.

НИЕ, ОБИКНОВЕНИТЕ ГРАЖДАНИ, ПОСТРАДАЛИ ОТ ТЕРОРА НА ЧАСТНИТЕ СЪДЕБНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ (ЧСИ) И МОНОПОЛИТЕ, С ЯВНО ОТКАЗАНО ПРАВОСЪДИЕ И ОТНЕТИ ПРАВА ЗА ЧЕСТЕН И СПРАВЕДЛИВ СЪДЕБЕН ПРОЦЕС, СЕ ОБРЪЩАМЕ КЪМ ИНСТИТУЦИИ И ОРГАНИ НА ЕС С ИСКАНЕ ЗА СПЕШНО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА ПРИЛАГАНЕ НА ПРАВОТО НА ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ .

ЛИЧНОТО УЧАСТИЕ НА ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ЕВРОПЕЙСКА КОМИСИЯ, ЕВРОПЕЙСКИ ПАРЛАМЕНТ, НА СЪВЕТА НА ЕВРОПА, НА СЪД НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ОБЩНОСТИ, НА СЛУЖБА ЗА БОРБА С ИЗМАМИТЕ – ОЛАФ И НА ДРУГИ ОРГАНИ НА ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ Е ЕДИНСТВЕНАТА ЕФЕКТИВНА ГАРАНЦИЯ ЗА ПРИЛАГАНЕ НА ПРАВОТО НА ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, ПОРАДИ ОТКАЗ ОТ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОСНОВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ У НАС ПО ПРИЛАГАНЕ НА ЗАКОНА ОТ НАРОДНО СЪБРАНИЕ, СЪДЕБНА ВЛАСТ И ИЗПЪЛНИТЕЛНА ВЛАСТ.

ЛИЧНОТО УЧАСТИЕ СЕ НАЛАГА ПОРАДИ ЛИПСАТА НА ДОВЕРИЕ В НАЦИОНАЛНИТЕ БЪЛГАРСКИ ИНСТИТУЦИИ ПО ПРИЛАГАНЕ ПРАВОТО НА ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ – ОТ НАРОДНО СЪБРАНИЕ, СЪДЕБНА ВЛАСТ И ИЗПЪЛНИТЕЛНА ВЛАСТ.

НАСТОЯВАМЕ И ИЗИСКВАМЕ ОТ ЕС ИНСТИТУЦИИ ДА ПРИЛОЖАТ ПРИНЦИПА НА ЛОЯЛНО СЪТРУДНИЧЕСТВО КАТО СФОРМИРА ЕКИП ОТ СЪДИИ ,ПРОКУРОРИ И ДРУГИ СПЕЦИАЛИСТИ, КОИТО ДА ИМАТ ПОСТОЯННА ВРЪЗКА С ГРАЖДАНИТЕ И НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.
НЕОБХОДИМО Е ЕФЕКТИВНО РАБОТЕЩО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО У НАС, КОЕТО ДА ОСИГУРЯВА ПОСТОЯННО И ЕФЕКТИВНО ПРИЛАГАНЕ НА ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ПРАВОТО НА ЕС.

ДОКОЛКОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ, СЪДЕБНА ВЛАСТ И ИЗПЪЛНИТЕЛНА ВЛАСТ СА РАЗЯДЕНИ ОТ КОРУПЦИЯ И ШУРОБАДЖАНАЩИНА (ЯВНИ КОНФЛИКТИ НА ИНТЕРЕСИ), РЕАЛНО ДЪРЖАВНОСТТА НИ Е УНИЩОЖЕНА ОТ ЕДИН МАЛЪК КРЪГ ХОРА, ЗАГРАБИЛИ БОГАТСТВАТА НА БЪЛГАРИЯ НЕЗАКОННО.

ОБРЪЩАМЕ СЕ КЪМ ВСИЧКИ ОНЕПРАВДАНИ У НАС В „ЗЕМНИЯ РАЙ“ ДА ИЗРАЗЯТ СВОЕТО ПРАВО НА ЖИВОТ И ДОСТОЙНСТВО – АКО СЕ НАЛОЖИ И С ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ!

ПРИКАНВАМЕ ВСИЧКИ НА 10.11.2017 Г. НА УЛ. “РАКОВСКА“ № 124 – СОФИЯ в 15,00 ч. ЗА ПРЕДЯВЯВАНЕ ПУБЛИЧНО НА ПОСОЧЕНИТЕ ИСКАНИЯ ДО ЕС ИНСТИТУЦИИ, ЧРЕЗ ПРЕДСТАВИТЕЛСТВАТА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И ЕВРОПЕЙСКА КОМИСИЯ У НАС.

НАПРЕД, СЕСТРИ И БРАТЯ БЪЛГАРИ!

ЕКИП НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.