Home » Авторски страници, българи зад граница

Втора среща-разговор с българския бизнес в Чикаго

2017.11.01 Няма коментари
Spread the love

Уважаеми сънародници, собственици на малък, среден или голям бизнес в Чикаго и района, генералният консул на Р. България в Чикаго Иван Анчев и търговският представител на Р. България в Чикаго Теодора Ботева Ви канят на втора среща-разговор на 16 ноември 2017 г., от 19.00 до 20.00 ч., на адрес: 520 Quail Hollow Drive, Unit 300, Wheeling, IL 60090.

Целта на срещата е предоставяне на информация по често задавани въпроси в областта на двустранните търговско-икономически отношения между България и САЩ. В рамките на тази среща ще бъдат представени следните теми:

– Европейските фондове в България – възможности и перспективи;

– Как американски или щатски институции могат да подкрепят българския малък и среден бизнес в Чикаго: от програми за финансиране до съвети за маркетинга и организация на бизнеса.

ГК – Чикаго стартира инициатива за представяне на малки и средни бизнеси в Чикаго, които са собственост на българи. По този начин се стараем да спомогнем за по-добрите търговско-икономически контакти вътре в общността.

Ако желаете Вашият бизнес да бъде представен на следващата среща-разговор, която ще се проведе през първата половина на 2018 г., можете да се свържете с г-жа Теодора Ботева на телефон (312) 383 8889.

Вход свободен, без покани!

Моля, потвърдете Вашето присъствие на телефон (312) 383 8889.

 

Генерално консулство на Р. България в Чикаго

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.