Home » Авторски страници, българи зад граница

Салон за българска култура и духовност – втора лекция за Българската шевица

2017.07.03 Няма коментари
Spread the love

Салонът за българска култура и духовност в Чикаго представя на 22 юли, събота, от 13 до 16 часа, “БЪЛГАРСКАТА ШЕВИЦА – ЛЕЧИТЕЛ И МИСТИЧНА ЗАГАДКА” – втора част. Събитието ще се състои в Eisenhower Public Library, 4613 N Oketo Ave, Harwood Heights, Illinois 60706. Входът е свободен.

19554940_250061452161462_7479557693217475593_n

Заповядайте на втора част на лекцията за Българската шевица!

Поради големия интерес от априлската ни лекция на тази тема и молбите, които получихме за повече информация, Салонът организира второ събитие на тази тема.

В първа част наблегнахме на историята на шевицата и историята на символиката й. Поради ограниченото време представената информация за значението и целебната сила на шевиците бяха по-бегло засегнати. Сега отново ще Ви срещнем с кратка историческа справка, но този път ударението ще бъде върху значение и целебна сила на символиката.

Очаквайте и игра с публиката в края на лекцията!

След това събитие, информацията от двете лекции ще бъде представена на широката публика за справка на фейсбук страницата на Салона.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Салон за българска култура и духовност

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.