Home » Авторски страници

Шиши е богат, Баце – щастлив, а Божков богатее още с картончета

2017.06.17 Няма коментари
Spread the love

ИСТИНСКИТЕ НОВИНИ ОТ НЕДЪРЖАВАТА

18951389_10208144499405265_8591221840605866763_n

Само през тази седмица научихме, че бизнесът искал да намалят кеша като мярка срещу сивата икономика.

Кой бизнес?

На КОЙ!

Другият бизнес едва оцелява, където изобщо го има. Печеливш бизнес у нас има, ако не работиш за българския пазар или ако си на власт.

Горанов ще ни въведе купуване на телевизор по банков път, а банките са безумно щастливи.

Мажоритарният вот на Слави във вариант на ГЕРБ едва не мина в НС. ДПС отново показаха, че от тях зависи какво минава и какво не минава като законодателство у нас.

Отново имаше марш за европейско правосъдие, който бе ясен и обявен за 14 юни – датата, на която избраха Пеевски за шеф на ДАНС. ПИБ, която бе спасена от държавата при кризата през 2014-та, е един от спонсорите на Бербатов и за фондацията му. ПИБ е банката, която Пеевски предпочита за депозити и кредити, след държавната Банка за развитие, която Горанов е превърнал в лична касичка на дебелото момче.

Та мачът на Бербатов бе точно на 14 юни, датата, на която беше сигурно, че ще има някакво събитие срещу дебелото момче, и българите хукнаха на зрелището и не дойдоха на марш за правосъдие. Сигурно не е случайно избрана дата.

Ивайло Пенчев, един от малкото бизнесмени в България, който прави истински бизнес, обяви война на хрантутниците в държавните учреждения и се зарече да направи платформа против корупционните практики в обществените поръчки.

Съдиите избират своите представители във ВСС, а парламентарната квота ще бъде избрана по критерии, които направо очевадно казват, че там калинкалпакчиевци няма да влязат. ГЕРБ и БСП се обединиха около това да няма избрани, които да искат реформа в прокуратурата.

Ако и от този факт на народа не му светне, че само с изриване на кочината в цацаратурата може да се освободим, то не зная какво още да стане.

Обаче то стана.

Пеевски декларира милиони в депозити и участия в дружества, които до този момент нямаше. Дебелото момче е забогатяло внезапно, но Цацаров казва, че нищо не може да направи, защото Шиши бил проверен през 2013-та от НАП и дори и да декларира, че е притежател на половината бизнес в света у нас, никой няма да се мръдне да провери как се получава това.
Забогатяването идва след фалита на КТБ и невъзможността на синдиците да съберат и 10% от огромните активи на КТБ. Дали има връзка?!

След като на Видовден не му се случи нищо, премиерът ден след това си оперира менискуса и цялата държава разбра. Кога ли ще ходи при зъболекаря си?

Баце – този виден дипломат, отиде при Ердоган и оттам се провикна на Европа, че в Турция всичко е ОК, въпреки нагласения им референдум, проведен в деня на нашата Конституция, и очевадното незачитане на човешките права в нашата южна съседка. Подгъвайки така коляно, вероятно е пострадал менискуса на премиера. Дано му е била сладка тортата с българския флаг, който му поднесъл Ердоган да изяде. Аз не бих яла знамето ни, ама на Бойко не му пречи.

Добре, че ще ни махат свидетеството за съдимост и при кандидатстване за работа ще пестим по 5 лв.

Айде със здраве, Шиши е богат, Баце – щастлив, а вие правите Божков още по-богат с картончетата.

 

Стела Николова

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.