Home » Е-Списание

Полицейски тормоз над съпругата на Вихрен Михайлов

2017.06.16 Няма коментари
Spread the love

Мая Михайлова, майка на две деца и съпруга на гражданския активист Вихрен Михайлов, е била ритана, бутана и унижавана от полицаи в един автобус преди няколко дни в София, при съучастието на контрольори в градския транспорт. След което била закопчана с белезници, повалили я на земята и била подложена на още унижения по пътя към Районото полицейство управление. Там не й позволили да напише своята версия за инцидента. А полицаите описали собствените си действия – ритането, псувните и униженията като извършени от нея. 

Съпругът на Мая Михайлова Вихрен Михайлов смята да потърси отговорност от 4-то РУ – СДВР, за извършената злоупотреба с власт от служители на това управление. 

„ВЪН ЧОВЕКОПОДОБНИТЕ ОХРАНИТЕЛИ ОТ ПОЛИЦИЯТА”

На 21.06.2017 г., от 16 ч., със семейството ни, ще изискваме отговорност от 4-то РУ – СДВР, за извършената грозна злоупотреба с власт от техни служители, останали нелегитимни до момента. Бунтът ще бъде оповестен в Столична община и отстояван до резултат, а именно:

1. Незабавно уволнение на полицаите, малтретирали унизително съпругата ми, изпълняващи частна поръчка в качеството си на държавни служители, на незаконосъобразно действащи лица („контрольори” към „ЦГМ”).

2. Официално извинение за действията на полицаите-охранители от началника на 4-то РУ и от началника на СДВР, както и предприемане на всички ефективни действия, удостоверяващи предотвратяване на охранителния, поръчков слугинаж на българската полиция към престъпни субекти като „ЦГМ”.

Заповядайте да отстояваме правата си, честта на семействата си и СПРАВЕДЛИВОСТТА!

Не чакайте Вашата болка да Ви пробуди.

 

Вихрен Михайлов

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.