Home » Авторски страници

Марин Мидилев: Предложение до Прокуратурата

2017.06.21 Няма коментари
Spread the love

Известният изобретател, граждански активист, бивш военен и член на МЕНСА Марин Мидилев е внесъл до Прокуратурата на Р. България, с копия до президента, вътрешния министър, националния омбудсман и медиите, предложение, свързано с чл. 50 от Конституцията на страната. В писмото си до институциите Марин Мидилев предлага Районна прокуратура – Димитровград да бъде отличена и наградена с най-високи отличия. 

Марин Мидилев

Марин Мидилев

Текстът на писмото на г-н Милидев може да се види по-долу.

 

До
Прокуратура на Република България

Копие
До Президент на Република България

Копие
До
Министър на Вътрешните Работи
на Република България

Копие
До
Омбустман
на Република България

Копие
До Средства за масова информация

.

ПРЕДЛОЖЕНИЕ

.

На базата на чл. 50 от Конституцията на Република България,

Предлагам за най-високи държавни отличия и награди РП – Димитровград, на базата на постановление от 05.05.2017 г. за преписка №163/2017 г., връчено ми на 19.06.2017 г., в което е видно, че на територията на Община Димитровград не са действали гастролиращи групи от телефонни измамници и такива проблеми не е имало, заради превантивните мерки, взети от РП – Димитровград.

Предлагам РП – Димитровград, на базата на получената добра практика, да бъдат назначени като ментори на други Районни Прокуратури, където имат описаните проблеми, и при наличие на жалби да участват в образуването на досъдебни производства по чл 213, ал.2 от НПК. (Жалба не съм пускал.)

Предлагам местните средства за масова информация да бъдат порицани, за това че са измислили и добавили в сводките на РУ МВР – Димитровград невярна информация за извършени телефонни измами.

Предлагам официално Прокуратурата на Република България да мине на пряко подчинение на РП – Димитровград, защото предполагам, че е иззела функциите на Прокуратурата на Република България, или ако е ползвала „опорни точки“, то тя се е справила блестящо.

Предлагам срещу мен да се образува досъдебно производство, защото чрез проявената ми гражданска активност създавам проблеми на чантаджии и запетайкаджии.

С уважение:

Марин Мидилев
20.06.2017 г.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.