2024-04-25

1 thought on “Смешен плач или защо елитът се прави на умряла лисица

  1. ПРИ СВИНСКИТЕ ЧЕРВА КАРТЕЛИ НЯМА
    Валентин Златев е от с.Правец, днес град, родно място на диктатора Тодор Живков. Баща му Васил Златев е многогодишен кмет на Правец и близък приятел на Живков. Бойко Борисов е от с. Банкя, днес гр. Банкя, бивш бодигард на Тодор Живков. Някои изследователи твърдят, че по майчина линия е роднина с Иван Славков, зет на Тодор Живков и от там е познанството им. Валентин Златев и Бойко Борисов са приятели. Играят на карти, ходят си на гости ту в хотели на Златев, ту в ловното стопанство „Паламара“, Шуменско
    Бойко Борисов е близък приятел на Александър Сталийски, също учредител на ГЕРБ и с него играе на карти. Син на бившия министър на отбраната Сталийски и внук на депутат от преди войната Сталийски. За него в медиите се твърди, че е от бизнес кръга около Борисов наречен „Котараците“ и , че този кръг има интереси в строителството и енергетиката. При фалита на КТБ се разбра, че Сталийски има на депозит в банката 20 милиона, а жената с която живее Виолета Сечкова -10 милиона. С тях чрез цесия се придобива контрола върху стъкларския завод „Рубин“ в Плевен, срещу дълговете на завода към КТБ.
    Александър Сталийски е не само близък приятел, но някои твърдят, че е и кум на Георги Гегов директор на „Булгартрансгаз“ стопанисващ транзитната и националната газопроводна система на България. Георги Гегов пък е син на Кирил Гегов бивш директор на „Булгаргаз“.
    А Георги Гегов е кум на Александър Ненков, депутат от ГЕРБ в 41-о, 42-о, 43-о и избран сега в 44-о НС, който пък е син на съдията от Конституционния съд Румен Ненков и …..на председателката на Комисията за защита на конкуренцията – Юлия Ненкова.
    Има ли картел при продажба на горива в България? КЗК с председател Юлия Ненкова отговаря – НЯМА.
    Ами затова в България купуваме най-скъпите петролни продукти в Европа, щото руската „Лукойл“ има господстващо положение на пазара като производител и като собственик и стопанин на акцизните складове за съхранение на петролни продукти.
    Затова в България купуваме най-скъпия природен газ в Европа, защото руската „Газпром“ е почти на 100 % единствен доставчик за България, по договори с „Булгаргаз“, който се пренася по газопроводите на „Булгартрансгаз“. Тази държавна компания пък е един от крупните инвеститори в България по строителство, разширения, междусистемни връзки, компресорни станции и т.н. И в нея има любопитни имена на партийно назначени хора които там получават едни от най-високите възнаграждения в България. А като погледнете кои фирми печелят търговете за строителство, ще видите още по-интересни имена и лица на собственици и директори, които пък са деца, съпрузи, братя и сестри на политици от миналото и от настоящето без значения от коя партийна шайка са, но почти винаги свързани с БКП, ДС и Русия.
    Спирам дотук. Гнусно е. То е като да се доближиш до кочина с лакоми грухтящи неспирно плюскащи прасета които ако поискат и теб ще изядат. Не не са прасета. Хора „политици“ и „бизнесмени“ са. И са свързани помежду си като СВИНСКИ ЧЕРВА.
    Ето това е модела на владеене на България – КОЙ.
    Но тъй като и прокуратурата, ДАНС, МВР , НАП, Митниците и съда са навързани в него, модела продължава да функционира безпогрешно.
    А ние продължаваме да храним свинете всеки път като купуваме бензин, плащаме електроенергия, парно, вода, данъци и т.н. Те, прасетата във вид на хора, владеят тази държава.
    И я превърнаха в кочина.
    Време е да заколим прасетата и да срутим тази кочина.
    От нас зависи кога.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *