Home » Авторски страници, политика

Бдение утре в София пред Президентството

2017.01.21 Няма коментари
Spread the love

prezidentstvoto-otvarq-vrati-146028

Група граждани организират утре в София, в деня, когато новият български президент Румен Радев ще встъпи в длъжност, бдение пред сградата на Президентството. Това бдение е продължение на инициатива, провела се на 7 януари т.г., която се е разраснала в т. нар. щафетен Народен караул.

Ето както пишат организаторите на бдението, сред които е Вихрен Михайлов, която бе пред Президентството и на 7 януари. 

“Утре ще посрещнем Президента със следното послание:

Г-н Президент, тук сме за Възраждане на ДЪРЖАВНОСТТА, в защита на живота и правата на нашите сънародници. И ще сме тук, докато предприемете убедителни действия за неутрализиране на смъртоносно организираната престъпна група в Изпълнителната власт, със съучастието на Съдебната власт, покровителствана от Законодателната власт!

Уредено с държавната благословия, българските граждани са избивани и осакатявани по пътищата от най-надеждния български електорат – неграмотни, неспособни шофьори, без респект към закона, разбрали продажността му, закупувайки си шофьорска книжка в корупционната схема на Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация” към Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

Повеляваме да свикате Консултативния съвет по национална сигурност, за незабавни мерки по Възраждане на разсипаната българска държавност!”

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.