Home » Авторски страници, българи зад граница

Българите в Одеса организират пореден културно-развлекателен проект

2016.12.04 Няма коментари
Spread the love

ПЪРВО ИЗДАНИЕ НА ХУМОРИСТИЧНО “МАНДЖА-ШОУ” В ОДЕСА

logo-shou

Одеса, Украйна. На 4 декември 2016 г., от 19:00 ч. местно време, в Нощен клуб „Паладиум“ ще се проведе първото издание на хумористично “МАНЖДА-ШОУ”. Това е поредният културно-развлекателен проект на българите в Одеса.

“Манджа-шоу” събра вече познатите в Бесарабия хумористи. Програмата ще състои от постоянни рубрики, изобилие от музикални изпълнения, хумористични кавъри на известни парчета, също така и от музика, авторски и възродени бесарабски песни от оркестър “ФА-ДИЕЗ”.

Юрий Граматик, президент на Всеукраинската обществена организация „Конгрес на българите в Украйна“:

“Новият проект е логично продължение на нашата дейност с българските младежи в Одеса. През 2010 година бе стартирала Бесарабската лига КВН за Купата на Конгреса на българите в Украйна, която преди седмица започна вече седмия си сезон. Много от участниците продължиха да развиват и представят таланта си в рамките на Одеския български драматичен театър, който от 2013 година вече има няколко международни награди. “Манджа-шоу” е клуб на хумористи, които според мен, имат голям потенциал да привлекат вниманието на българската общност в Одеса. Това шоу ще стане добър подарък за всички любители на искрящ хумор и фантастически смешни монолози. Всяко издание ще се записва, надявам се този проект да намери своя зрител и в България”.

 

Максим Димитров,

Конгрес на българите в Украйна

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.