Home » Авторски страници, българи зад граница

Българи от Украйна поздравяват новия български президент

2016.11.16 Няма коментари
Spread the love

Дружество „Св. Св. Кирил и Методий”, град Болград, Одеска област, Украйна, изпрати Поздравителен адрес до новоизбрания български президент Румен Радев. Българите от Болградски район в Украйна, както и не само в този район, се надяват, че новият президент ще работи да укрепи единството на българския народ, и че българската държава ще заяви твърдо своята подкрепа към сънародниците в Украйна. Следва текстът на Поздравителния адрес.

untitled21

Уважаеми г-н Радев!

От името на Дружество „Св. Св. Кирил и Методий”, град Болград, Ви поздравяваме с избирането Ви за Президент на Република България. Ние сме българи, историческите ни корени са в България. Надяваме се, че ще укрепите единството на българския народ, с което ще се постигне единение на нацията. Вярваме, че това е началото на истинската промяна за Р. България. Нека бъдем единни в този бързо променящ се свят! Очакваме българската държава и народ твърдо да заявят своята подкрепа в полза на своите сънародници в Украйна.

С уважение,

Председател на Дружеството – Иван Половнюк
Секретар на Дружеството – Димитър Кружков

15.11.2016 г.
гр. Болград

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.